Jag söker en ug tjej/kvinna för att ta hand om och fostra

Jag söker en undergiven tjej/kvinna som är oerfaren eller erfaren men som behöver en erfaren,säker,trygg,seriös,lugn Dominant man som tar hand om henne med fast hand som lär och fostrar henne .
Om du är oerfaren men vill utveckla din undergivna sida prova/lära dig mera eller om du är erfaren och vill prova/lära mera något nytt som Smisk,Pisk,Ageplay,Gammaldags uppfostran,Bondage,Bröstbondage,Hårda tag ,smärta,Figging,Åldersskillnad,DD/lg,Wet,Blöja,Analt,Rollspel,Kinky,Perverst,Deepthroat,Fist,Töjning,PsykiskDominans,Diciplin,Förnedring Fysiskt/verbalt och mera så är det inga hinder .
Du kanske gillar analsex eller är oerfaren men nyfiken på att lära dig njuta av analsex och få uppleva att få analorgasm .
Kanske gillar du att få orgasm genom stimulans av dinna bröst/bröstvårtor eller så vill du uppleva lära dig att få sådana orgasmer du kanske vill lära dig att få orgasm på andra sätt också .
Kanske tycker du om att bli fistad eller så vill du prova att bli fistad och få uppleva den känslan av att bli helt upfylld och få njuta av det .
Du kanske tycker om bondage att bli bunden ha bojor kanske gillar du även att gå i koppel och mera .
Får du fontän/sprutorgasm eller vill du lära dig och uppleva att få en sådan orgasm så är det inga problem .
Tycker du om eller är du nyfiken på att få uppleva gammaldags uppfostran att få smisk och pisk med mera .
Gillar du olika rollspel kanske tycker du om att vara en liten som behöver en fast fostrande hand som tar hand om dig och styr dig .
Du kanske gillar wet och kisslekar och att ha blöja eller så är du nyfiken på detta med blöja och wet och vill lära/prova mera .
Men inga krav på att du skall gilla eller vilja vara med om allt jag har listat här .
Det är upp till dig själv vad du vill och vågar prova/lära mera .
Har du barn eller är gravid så är det inga hinder .
Din ålder och ditt utseende är inte det mest relevanta utan mera hu du är som person och om kemin stämmer och framförallt om du är ärlig och seriös och verkligen vill detta med att vara undergiven är nyfiken och vill prova/lära dig mer .
Jag har varken KIk,skype eller liknande och andvänder inte chatten all kontakt sker här inne sedan om vi vill gå vidare kan vi fortsätta via vanlig mail via telefon och kanske träffas irl .
Vill du veta mera så läs dagboken eller fråga .
Jag är hetero och söker enbart en tjej/kvinna .
Jag är INTE intreserad av varken män/killar eller par som är hetero,bi,homo eller något annat försök att förstå och axeptera det och sök vidare .
Tråkigt att det skall vara så svårt för män/killar och par att fatta och axeptera att man inte är intreserad av dom eftersom dom ändå måste in på profilen .
Ni män/killar vill att andra skall axeptera och respektera eran läggning att ni är homo,bi,trans med mera visa då samma respekt och axeptera den som är Hetero och inte är intreserad av er .
Sedan män/killar som skriver att dom är hetero och ändå ständigt går in på andra mäns profiler är troligen smyg homosexuella för vad gör dom annars på andra mäns profiler man blir bara trött på er .
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.