Flera men på en sissy bot

Hejsan

Jag har en fantastisk dröm att ha flera top män (helst av scandinaviskt utseende) som leker med mig respektfullt medans jag sitter i mina sissy underkläder dvs ( trosor, bh, stockings, bodys, teddys, bikini, one-piece bikini, rollspel kläder såsom skolflicka. Nurse osv osv) väldigt sexigt kvinnliga kläder.

Om man då ska förklara mer i detalj är jag en undergiven sissy som inte är topp av något slag utan enbart tar emot den och får njuta. Jag har då drömt under en längre tid att vara som i en p*rr film där tjejen får njuta av flera herrar. Bli smekt. Slickad. Sugen litegrann ( gillar inte att rim jobb på andra, eller ha andras eller min sperma i min mun) men att få bli lekt flertal gånger under en kväll kanske byta kläder mitt i för att göra det hela lite mera sexigt och upphättsande.

Jag söker då er som är av scandinaviskt utseende ålder är inte viktigt men helst äldre än mig då jag e 23.
Ren och frisk såklart.
God hygien.
Respekt ifall jag säger nej.

Det går gärna bra med en till sissy som jag snackar ihop mig med så kan man vara två men drömmen är jag är själv ( självklart får lämmen leka med varandra under tiden)
Inga dr*ha överhuvud taget pga säkerhet.
Diskretion.
Bjuda och vara trevlig och inte rakt på sak. Man kanske tar några glas vin innan och snackar ihop sig. Alla måste ha kemi för att köra.
Jag kan inte lösa ställe men hör av dig
Om ni är fler är det ett +
Skriv enroligkväll i meddelande först så jag vet ni har läst

Ha det underbart och ser fram emot det puss puss / er sissy