Oerfaren/yngre söker mask man ca 50år

Hej är på besök i Haninge i dag lördag eventuellt fram till Söndag
Då vilja jag passa på att att testa lite diskret sex med en äldre man med ställe att ses på.
Ser gärna att du är 50-60år blond eller gråhårig, maskulin, nått kg extra på magen gör inget, social, kåt, diskret, rakat/trimmat kön.
Jag är väldigt ny på bs-sex med män testat runk och sug med mersmak men även sugen på mer om jag hittar rätt person med ställe och vi klickar är du välkommen till mig för skön sex. Hör av dig med vad du gillar så kommer vi nog överens om nått skönt
Hoppas jag hittar nån skön man som jag kan träffa återkommande och bli upplärd av en äldre man vill testa demesta gärna med en lika oerfaren som mig eller en erfaren man som lär mig sina trixa ;)
HAR GIVETVIS KIK SOM ALLA SERIÖSA HÄR! FRÅGA OM KIK OM DU VILL CHATTA MER INGÅENDE OM ATT SES IDAG ELLER IMORRN ELLER OM DU VILL BYTA BILDER..... SVARA BARA OM DU VILL/VÅGAR SES!
HAR ENDEL OUPPFYLDA FANTASIER JAG GÄRNA VILL UPPLEVA DENNA HELG I HANINGE SÅ HOPPAS NI SKRIVER OCH FRÅGAR VAD JAG VILL UPPLEVA ELLER GER MIG INBJUDAN TILL VAD NI VILL GÖRA MED MIG I ERAN SÄNG. HOPPAS UPPFYLLA MASSA FANTASIER JAG EJ VÅGAT INNAN...! HAR KIK BARA FRÅGA SÅ FÅR DU DEN DÄR BYTERJAG BILDER OCH BESTÄMMER TRÄFF SÅ ****KIK***OM DU VILL SES OCH UPPFYLLA MINA FANTASIER (3KANT?) ELLER VILL ATT JAG SKA UPPFYLLA DINA. SLÄNG I VÄG ETT MAIL SÅ BLIR JAG GLAD :) JAG SVARAR ALLA NÄR JAG LOGGAR IN!!! ANNONSEN ÄR GILLTIG SÅ LÄNGE DEN ÄR KVAR ***
/MASKULIN ASIAT KILLE HÄR SOM VILL MINNAS DENNA HÄLG FÖR ALLTID
+++ HANINGE +++ HJÄLP MIG MED MINA SEX FANTASIER
SÖKER ÅTERKOMMANDE KKS FÖR TRÄFF HOS DIG ER MIG XXX💯


P.s GLÖM INTE ATT FRÅGA OM MIN KIK ÄLSKAR ATT BYTA BILDER OCH CHATTA OCH SEXA
ÄR JAG INTE INLOGGAD SÅ SKRIV ENDÅ SVARAR SÅ FORT JAG LOGGAR IN
ÄR NY HÄR SÅ GE MIG GÄRNA TUMME UPP OM DU GILLAR PROFILEN OCHH BILDEN... TUSEN TACK ALLA SNYGGA HÄR PÅ SIDAN.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Runk och sug med äldre!
Hos mig
Sverige Stockholms län
Kille söker kille
1/4, kl 17.52
 199/12