Lekfullt par

Hej där,
Vi är ett nyfiket skönt par som älskar sex, känner varandra väl och vet var vi har varandra när vi leker i sängkammaren…..

Vi söker dig, kanske en gift man (känns säkert), som vill vara våran extra krydda i sexlivet, kanske fler än en gång, kanske regelbundet nån gång i månaden…vem vet..
Kanske jobbar du i Göteborg några gånger i månaden. Du kommer inte få bestämma hur det ska se ut utan bara sluta upp och ta vid eller ta över när vi vill.
Det skulle kunna se ut såhär:
Vi tar in på hotell, du checkar kanske in i rummet bredvid eller finns i närheten,
Mannen gör kvinnan redo, våt, du kommer in tar över, tränger in, mannen tittar på när du tar kvinnan och kommer, du lämnar ev sedan rummet. Eller så körs kvinnan till ett hotell du bor på. Mannen väntar i bilen eller lobbyn medans du kanske slickar kvinnan första gången. Kanske blir du avsugen sen går kvinnan tillbaka till ner…
Det kommer bara vara sex med kvinnan i centrum. Det är inte säkert det blir mer än så, ditt uppdrag är över för denna gången 😉 Vi är kräsna och vet vad vi vill ha och vi är väldigt noga med att både ge och kräva fullt diskreta möten. För dig är detta kanske bara sex i smyg kanske utanför ditt familjeliv för att berika lusten. Du ska, som oss, ta hand om din kropp, se bra ut, lukta gott såklart och vara väldigt flexibel, lyhörd och följsam. Kanske har du en skön grov och är självklart som oss helt frisk!!

Det kommer vara vi som bestämmer hur varje tillfälle kommer se ut och skulle detta passa dig så skriv så kanske vi hör av oss. 
Vi är inte ute efter hård sex eller något i stil med tvång eller förnedring, då är vi inte rätt för dig. Så snälla skriv inte till oss då om inte ovan stämmer överens på dig för vi kommer ändå inte svara. Bild kommer vi kräva om vi fastnar för just dig…kanske hörs vi 😉