Kan jag få tafsa på tjejen/kvinnan?

Jag vänder mig främst till de kvinnliga besökarna på BC tillsammans med en man som vill låna ut sin tjejen/kvinna en stund. Det ligger liksom i sakens natur att ni måste finnas i Uppsala området så vi kan träffas på ett förhållandevis enkelt och smidigt sätt.

Med annonsen söker jag alltså en kvinna/tjej i ett par som sannolikt tillsammans har ett exhibitionist sinnelag. Att låta en person komma nära rent fysiskt utan att känna obehag. Att en sådan kvinna/tjej i ett par skulle finnas känns en aning utopisk, men jag kollar om det ändå finns ett par där tjejen/kvinnan kan vara min för en stund.

Det som i princip händer är att vi träffas, gärna på en plats som är mer eller mindre offentlig. Exempelvis på en pub, fik, restaurang eller bar. Jag "tafsar" på tjejen/kvinnan, och med det menar jag att jag med min händer utforskar tjejens/kvinnans lår (gärna insidan), mellan benen, rumpan och ryggslutet och naturligtvis brösten. "Tafsandet" ske utanpå kläderna, om ni/hon inte vill annat. Klädesvalet får ni bestämma, men det är förstås fördelaktigt om kläderna tillåter att jag kommer åt låren, mellan benen, rumpan och brösten utan större problem.

Eftersom det sker i en offentlig miljö måste allt ske med diskretion till andra människor i vår omgivning. Det får alltså inte uppfattas som "hånglande" eller opassande. Snarare skulle man kunna benämna det som att vi gör det i "smyg" inför andra. Då jag är 60+ och om ni som finner det intressant är betydligt yngre, måste allt ske med omtanke om någon råkar se det.

Naturligtvis träffas vi sannolikt centralt i Uppsala, på en plats vi båda är överens om. Dock måste platsen där vi sitter ha viss avskildhet, eller hur? Om platsen vi bestämmer tillsammans är på ett ställe där det serveras något starkare, kan vi ta en öl/vin för att småprata lite innan jag börjar tafsa på tjejen/kvinnan. Jag är ganska verbal och social, så det ske nog kunna funka rätt bra. (inte minst på att denna annons är superlång!!) Andra alternativ till mötesplats är helt OK. Föreslå gärna i så fall.

Det behöver kappats förklaras, men att jag "tafsar" på tjejen/kvinnan är en överenskommelse, och att det är helt OK. Jag finner det oerhört viktigt att vi är överens, både för er och min skull. Skulle ni tycka det är obehagligt, så säg det och jag slutar. Jag respekterar det. Det ska inte leda till något annat är just ett "tafsande" på tjejen/kvinnan.

Jag vill att det ska vara en upplevelse som både är trevlig och en aning spännande, kanske på gränsen till förbjuden och tabubelagt. När vi skiljs åt, vill jag att vi har haft en annorlunda upplevelse tillsammans under en eftermiddag/kväll. Kanske "one in a million" grej? Annonsen är alltså lite annorlunda än de flesta, då jag inte söker sex i första hand. Däremot en stunds trevligt sällskap :-)

Om det låter intressant, skriv en rad till mig här på BC. Det innebär inte att en träff behöver genomföras, utan enbart hur ni känner för hela "grejen". Om vi bestämmer att vi vill gå vidare och bestämma om vi ska genomföra det, så planerar vi tillsammans så vi både blir nöjda. Det blir oftast bäst så.

Så, skriv!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.