Transa söker dominanta Quinnor, Par och Män

Hej,

jag är en starkt undergiven transa i Stockholm, och söker kontakt med Dominanta Quinnor, Män och Par! Ni får binda, piska och pina mig - Du/Ni kan gå långt med lilla mig! jag har högt ställda gränser - inte scat, djur, barn, inga "blodiga" lekar och inga permanenta skador. Ganska naturliga gränser, eller hur? I övrigt är det fritt fram för Era perversa intressen - gör mig gärna till er egen lydiga lilla slavinna!

jag vill hela tiden vara klädd i läckra, sexiga/porriga damunderkläder, som ett riktigt knull-luder! Tyvärr har jag bara två hål att leka med, men det kanske räcker? Det jag är ute efter (och innerligt behöver) hård och tuff fostran, tukt och dressyr.

jag är redan 70 år, men är hyfsat välbehållen och många har sagt att jag tål mycket (dvs mycket piskning, tit torture, cbt osv). jag vill att ni använder riktigt raffinerade pino-redskap på lilla mig - som ni förstår bör ni vara starkt sadistiskt lagda. jag ääälskar personer som vågar erkänna att de är sadister, och inte skäms för det!

Nog pratat nu - vi kan väl ses över en kopp kaffe eller så och se hur vi trivs med varandra?

Många hälsningar från trans-ludret åsa