Cougar för mycket sex med lust och passion

Hejsan!
Jag är väl medveten om att detta är ett "long shot" på en sida som den här men det går alltid att fråga :) Jag finns rätt centralt i Lund och lider av en alldeles för stark drift. För att råda bot på det så gott det går så söker jag efter en härlig kvinna som inte heller kan få nog av sex och närhet. Du är med fördel ca. 40-55 och du gillar tanken på att ha tillgång till en yngre älskare som alltid är tänd och som är villig till intimitet ofta.

Stora plus ges för oralsex åt båda håll, fokus på dina fina känsliga bröst, och mycket kyssar. Jag tycker om att få klämma och känna både med och utan kläder i vägen: dina bröst fyller mina händer, din rumpa är som gjord för att ta på. Jag smeker gärna din kind och vill ligga naken tätt intill dig och mysa. Slickar dig gör jag glatt hur länge som helst.

Jag har inte stängt särskilt många dörrar och utforskar gärna saker ihop. Det viktigaste är dock återkommande träffar för att lägga lite band på kåtheten :) Dagar, nätter, morgnar, lite när som när behovet uppstår helt enkelt. Ibland bara en snabbis, ibland i flera timmar. Det lär bli svårt men jag hoppas att du finns där ute. Ditt civilstånd är inte så noga men om du har en partner så är det bättre ifall det inte smusslas men bedömningen är din. Jag vill bara ha sex tillsammans. Om du är nyfiken på ifall vi funkar ihop så får du gärna höra av dig. Jag hoppas att vi kan ses :)

//TB
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.