Välutrustad BULL söker CUCKOLD par

Jag söker ett par som är intresserade av en välutrustad och erfaren Bull. Jag är singel, välutbildad, jobbar heltid med mycket ledig tid övers.

Har stor erfarenhet av Cuckolding och första cuckoldparet jag träffade var över 10 år sen. Jag är lyhörd och flexibel och älskar det mesta inom cuckolding förstår att dem flesta par vill olika och därför brukar jag anpassa mig till parets önskemål.

Har tidigare haft flera och gedigna möten med olika par, inget är det andra likt, flera har varit första gångs nybörjare och vid ett par tillfällen haft lyckade längre djupare och mer utvecklade relationer.
Så är detta något nytt för er ger jag min vägledning mer än gärna. :)

Vill ni träffa någon väldigt reko person som ni synkar med även att det finns en önskan om vad och hur.
Förstår att detta kan vara något stort spännande steg att ta, jag lyssnar gärna på era önskemål, tar in det jag får till mig och tolka inte allt här nitiskt utan vill att ni berättar så kan vi tillsammans komma fram till något.

I de flesta möten har männen varit undergivna eller otillräckliga för sina kvinnor som gjort att jag fått kliva in, ibland även mannen som vill se på när fru/partner njuter med mig och i andra fall har det även varit så att frun velat ha något större. Vissa kvinnor har jag även helt tagit över.

Bästa vore om vi kom att ha en genuin cuckold relation där alla parter trivs. För personligen tycker jag att den mentala biten bakom cuckold är minst lika viktig. Därför att lägga vikt på kemin mellan oss alla tre är bra.

Jag gillar att behaga och tillfredsställa kvinnor samt njuter jag av att betäcka och bestiga någon annans hona för att på så vis lägga beslag på henne, då jag även går igång av att försöka befrukta henne gillar jag att fylla henne med min säd för att på så vis belägra henne helt och även markera mitt revir. Jag åtar mig villigt erbjudanden av andra som vill bjuda på sina fruar/kvinnor. Själv går jag igång då kvinnan åsidosätter sin egen man för att sätta mig först och ta ut svängarna med mig på ett sätt hon aldrig skulle göra eller gjort med sin man. Även att jag och hon har en öppen relation speciellt inför honom och att han i ett rum ifrån får höra hur hon njuter i sovrummet med mig även stunder där jag plockar upp henne och vi åker till mig.

Men vill främst höra vad ni gillar och vill.

Jag är även öppen för kvinnor som tagit kontrollen är den styrande parten i relationen som dominerar, väljer bort, förnedrar och nekar sin man sex. För att sedan för mig uppvisa och bjuda på sin undergivna sida med mig inför honom.
Härlig känsla det! :)

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Härlig oralsex - sugen på att mumsa din mus! ;)
STHLM
Sverige Stockholms län
Kille söker tjej
Lör, kl 15.12
 46/1 
Välutrustad BULL söker CUCKOLD par
STHLM
Sverige Stockholms län
Kille söker par
23/4, kl 13.49
 104/0 
Härlig oralsex - sugen på att mumsa mus! ;)
STHLM
Sverige Stockholms län
Kille söker tjej
4/3, kl 18.34
 69/0