Par/kvinna som vill ha erotisk massage

Hej alla underbara par här på BC!

Jag söker efter par oavsett ålder där tjejen/kvinnan i paret skulle vilja få en skön helkroppsmassage som sakta övergår till en erotisk/intim massage, där målet är att tjejen/kvinnan ska få njuta fullt ut.

Vill du mannen i paret vara med så får du mer än gärna delta, antingen om du vill delta i massagen och ta hand om henne tillsammans med mig, bara vill kolla på och se henne njuta - eller möjligtvis ni båda två får en massage som inleds som kroppsmassage och som övergår till intim massage. Jag är öppen för förslag.

Nedan så är annonsen skriven utifrån att fokus ligger på henne, men jag är som sagt öppen för förslag och idéer - så tveka inte på att höra av er. Fokus kan även ligga på er båda två. ;)

Hon lägger sig ner, naken, på mage. Inledningsvis så börjar jag med att massera nacken, rygg, benen och fötter med fokus på rytmiska och sensuella rörelser från långa glidande ytliga smekningar till mer intensiva sådana.

När hon börjar bli mjuk och varm i kroppen så vänder hon sig om och lägger sig på rygg, där jag masserar bröstkorgen, armarna och händerna, ett finger i taget, innan jag övergår till att massera benen.

Masserar benen från fötterna upp till utsidan av dina lår, arbetar mig sedan skönt och sakta mot insidan av låren och börjar från ovanför knäna och upp längs insidan av låren.

Övergår därifrån till den intima/erotiska delen av massagen där jag låter en hand fortsätta massera insidan av låren medans jag använder den andra handen för att smeka lätt över fittan innan jag övergår till att massera brösten för att främja ytterligare stimulering. 

Låter sedan en av händerna glida ner mot insidan av låren igen, där jag med en mjuk och lugn hand berör klitoris och blygdläpparna. Sedan, när det känns som att du är redo, då för jag in fingrarna för att börja massera vaginalväggarna och främja stimulering av G-punkten.

Målet blir att ge en mer intensiv njutning genom att stimulera brösten och klitoris samtidigt eller klitoris och g-punkten på samma gång. Ju fler intima kroppsdelar (bröst, g-punkt, klitoris etc) som kan stimuleras på samma gång desto mer intensivare njutning och desto lättare blir det att, förhoppningsvis, resultera i att du får orgasm, fontänorgasm och/eller multipla orgasmer.

Om du under känner att du blir tillräckligt upphetsad och vill ha ännu mer njutning så är jag fullt öppen för att den intima massagen övergår till sex, där fokuset fortsätter ligga på din njutning genom skön stimulering både inifrån och utifrån samtidigt, likaväl som inifrån och utifrån var för sig.

Om du tillhör den delen kvinnor som gillar att bli slickad, och uppskattar att bli slickad skönt samtidigt som du får en inre stimulering av bland annat G-punkten så är det något som jag mer än gärna gör. Älskar att slicka en kvinna där man mer och mer känner hur njutningen ökar bara genom att bara använda tungan, likaväl som att känna njutningen inifrån samtidigt som du får en ytterligare stimulering.

Jag vill helt enkelt ta hand om dig på alla nivåer, om du skulle uppskatta alla stegen från A till C där inledningen är helkroppsmassage, som övergår till intim massage som sedan leder till sexuell stimulering och/eller skönt sex - där din njutning är i fokus och prioriteringen är att få dig att njuta till max för att målet, vilket är att du får orgasm(er), nås.

Allting ovan är mer som ett exempel/förslag på hur ett upplägg kan se ut, men det är naturligtvis inte något som är ristat i sten - utan en planering/ett upplägg på vad som ska ske och hur det ska ske diskuteras privat.

Allting grundas på era preferenser, vad ni föredrar/uppskattar/gillar, allt som görs kommer att göras med respekt för dig/er och din vilja. Du/ni ska kunna känna er omhändertagen och få full njutning, där era villkor och önskemål är A & O. Det som du/ni inte vill göra, eller det som du/ni inte känner er bekväma med kommer inte att ske. Du/ni har full kontroll från början till slut.

För att öka njutningen och höja stämningen så är det att föredra om detta görs i ett nedsläckt rum/rum med dämpad belysning, med tända värmeljus/doftljus som lyser upp rummet tillräckligt - och avslappnade musik spelandes i bakgrunden för att du lättare ska kunna komma i rätt stämning/känsla.

Jag kan ta med värmeljus/doftljus, massageolja(or), glidmedel om det är något du behöver, bra portabel högtalare, en härlig spellista och ett par händer som är redo för att ta hand om dig/er.

Jag utgår ifrån Malmö, men är öppen för träffar inom hela Skåne - så se inte avstånd som ett potentiellt hinder som hindrar er från att skicka ett meddelande till mig och likaså gäller ålder, alla åldrar är välkomna.

Jag hoppas att där är någon/några här inne som skulle vara intresserade av detta, och som i så fall skickar iväg ett meddelande till mig - där vi privat kan prata vidare om allt från planering, upplägg och dina personliga preferenser.

Puss & kram!

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Tjej/kvinna som vill få erotisk massage
Malmö/Skåne
Sverige Skåne län
Kille söker tjej
11/3, kl 08.17
 60/0