Par söker kille 20-35

Hej!

Vi söker dig som är mellan 20 och 35 år. Vi tänker att du är ungdomlig, sprallig, busig och har mycket testosteron. Vi vill att du är äventyrlig, lekfull, öppen och trygg i dig själv. Du ska vara ett komplement till vår relation och krydda det vi redan har.

Vi söker i första hand sexuella upplevelser men är öppna för en fortsatt relation om allt skulle kännas rätt för alla. Vi vill leka med dig och vi vill att du ska leka med oss och att vi alla är lika delaktiga. Vi vill dela med oss utav det fantastiska vi har och förstärka det.

Du får...

Vi är ett lekfullt ungt par som älskar varandra och är för livet. Vi är trygga i oss själva och vår relation och vet var vi står. Vi älskar vårt liv, som egentligen är ganska vanligt; vi har barn, villa och är högutbildade och verkar inom utbildningssektorn.

Utåt är vi utåtriktade och reko, men innanför fyra väggar hur galna som helst. Vi är öppna, nyfikna, har sjuk humor och älskar att driva med varandra.

Vi älskar sex och är passionerade, öppna och nyfikna. Älskar att förlora oss i varandras lust, svettigt och nära. Älskar att göra varandra helt galna och tänja på gränserna. Här kommer du in.

Vi älskar att resa, få nya upplevelser, vandra och att sola och bada nakna. Naturen helt enkelt. Att knulla på nya platser är det bästa vi vet, gärna där vi kanske syns och hörs lite. Vi brukar dra blickarna till oss och är inte rädda för att visa vår kärlek offentligt. Campar gärna i tält.

Att utveckla vår sexuella relation ytterligare är något vi funderat på länge och vi har hintat om en till kille i sängen ett tag nu och äntligen bestämt oss för att det är dags och kommit fram till vad vi vill ha.

Vi ser dig som en present till oss för att ge varandra ännu mer njutning, pirr och äventyr. Vi vill att du är beredd att göra allt med oss båda, för vi är beredda att göra allt med dig. Trivs vi med dig och du med oss kan vi även se en relation fortsatt. Vi är som sagt väldigt öppna och vill ha ut det mesta och bästa av livet.

Min, kvinnans, första drömträff är att vi ska laga mat tillsammans, dricka lite och lära känna varandra och väcka varandras gnistor. Att vara mellan dig och min man i köket, medveten om vad som ska hända senare, får det att kittlas i mitt inre. Tanken på att vara mellan er, hur ni pratar om mig och hur jag får er att känna, hur min tunga turas om att leka med era kukar, hur ni båda fyller hela mig och gärna även varandra. Alla tre tillsammans.

Vårt utseende:

Kvinna: 30 år gammal, pangkropp sedan tidigare men lite att jobba på efter graviditeter, härliga former stor rumpa och välfyllda bröst, breda höfter. Ljusbrunt, långt hår och gröna ögon. Sexig.

Man: 25 år gammal, vältränad sedan tidigare men några pappakilon som är sjukt mysiga, härligaste, godaste kuken (intygar kvinnan) och hockeyrumpa. Ljusbrunt hår, prinslockar och världens finaste leende och bruna ögon. Extremt charmig och söt som få.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Cuckold
Östergötland
Sverige Östergötlands län
Par söker kille
30/3, kl 17.50
 2233/40