Svensk eller utländsk kvinna för aktiviteter/vänskap ...

///

Svensk eller utländsk kvinna för aktiviteter/vänskap ...

///

Jag är intresserad av såväl vänskap utan sexuella aktiviteter som vänskap med sexuella aktiviteter. Så om du bara söker en god och bra vän och ingen sexuell relation så är jag helt öppen för det också.

Jag söker dig vuxna tjej/kvinna som gärna är öppen, fördomsfri, varm, nyfiken och lekfull (kanske också experimentell), utforskande, helt frisk, vältränad med god kondition, sensuell, erotisk, ungdomlig, kåt, trevlig, ärlig, snäll ... och som gillar skön närhet och flirt med kroppskontakt, pussar/kyssar, kel/smek, sex ... . Ovanstående egenskaper o d stämmer helt in på mig.

Det är ok om du är blyg eller oblyg eller exhibitionistisk. Jag vill gärna se din kropp. Jag gillar om du är liten, normal eller lite mullig i kroppen och du får gärna men inte nödvändigtvis ha lite breda höfter, fin lite bred/stor rumpa, fina bröst, fin härlig vacker skön fitta, ha fast kropp, vara ohårig ... . ;-)

Jag är heterosexuell och du är heterosexuell eller bisexuell. Sexuella aktiviteter sker förstås i samförstånd och med ömsesidigt samtycke.

Du är inte inskränkt i ditt tänkande utan du vet och förstår att sexuell kompetens och attraktion är individuell och inte alltid åldersberoende, så du ålders-dissar inte. Du har inte heller problem med stor åldersskillnad. Din etnicitet är inte begränsande så du kan ha såväl svenskt som utländskt ursprung. Du kan och pratar helst något av följande språk: Engelska, svenska, tyska.

Som vänner kan vi göra såväl sexuella som icke-sexuella aktiviteter tillsammans eller bara endera. Jag är också således öppen för att vi är enbart vänner och bara umgås, hänger. Vad sex beträffar så gillar jag bl a smeksex (gosa, kela, massera, fingra ...), oralsex och knullsex. Vad gillar du ? - Hur vill du ha sex ?

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Fotografera/Filma dig i sensuella, erotiska, porriga scener
UPPSALA ± 200 km
Sverige Uppsala län
Kille söker tjej
11/3, kl 07.04
 94/1 
Fingerfärdig slickoman - Se och/eller stimulera din fitta !
UPPSALA ± 200 km
Sverige Uppsala län
Kille söker tjej
8/3, kl 07.26
 89/0