Unik plats där kvinnor kan visa upp sig nakna

Idéen här är att skapa en exklusiv plats, begränsad till några kvinnor och ett antal män där kvinnor som tycker om att visa upp sig nakna kan vistas och njuta av den uppmärksamhet de får av män som betraktar dem. Tanken är att skapa en skyddad, exklusiv miljö för nakenbad för ett begränsat antal deltagare. Som en slags sex-plan istället för affärsplan eller brottsplan. Här kommer ett utkast till plan och tanken är att andra kan ta del av den och anmäla sina intressen.

De aktörer som efterfrågas är följande:

Attraktiva par där kvinnan/tjejen är exhibitionistiskt lagda. Hon vet att hon är sexig och hon gillar när hennes man och andra män betraktar henne. Han unnar henne denna uppmärksamheten. Det kan såklart vara singeltjejer också, men företrädelsevis par. Vi begränsar oss inte till någon ålder, men förbehåller platserna till feminina kvinnor, med sexiga former som är fräscha, slanka/tränade. Och ingen gillar ju hår i maten. Då det gäller männen är det viktiga inställningen.

Platsen; En fastighetsägare antingen mellan Helsingborg och Halmstad eller någonstans mellan dessa platser. Önskemålen är följande. Du har en exklusiv fastighet, där insynen är skyddad och där det finns en poolanläggning av mer smakfull sort. Det finns bra möjligheter för cirka 5 par att bada nakna och bra platser för 5-10 män/par som får betrakta. Om vi får flera bra förslag kommer vi med fördel att flytta runt dessa event. Ni är med fördel ett par, men en man eller kvinna går bra också. Ni kommer kunna ha synpunkter på vilka som bjuds in som publik.

Projektledare. Projektledaren kommer tillsammans med mig och fastighetsägaren att utforma ramarna för eventet och hålla kontakt med deltagarna och förse dem med den information som behövs. Kommer vidare ansvara för praktiska detaljer.

Socialt bevandrade män som publik. Det är roligare för en sexig kvinna att visa upp sig i en exklusiv miljö. Det ska såklart vara rena handdukar, service, buggel och tilltugg. Finansieringen för detta kommer publiken att stå för, vilket du om du anmäler ditt intresse ser lika självklart som jag gör.

Projektägare: Sätter ramarna för eventet tillsammans med fastighetsägaren och ger instruktioner till projektledaren.

Ramar för projektet: Tanken är att skapa en exklusiv plats för ett fåtal människor där vackra och sexiga kvinnor uppmuntras att visa upp sin skönhet. Att naken stå på alla fyra och rätta till handduken, vicka på rumpan när hon går, låta sig bli ordentligt insmord, ligga med särade ben mm.... Precis vad som önskas av er och som uppmuntras. Publiken får snällt se på, gärna titta, men visar såklart respekt för de som visar upp sig. Det behöver råda fotoförbud på platsen så att deltagarna kan leva ut sin exhibitionism utan att oroa sig för att behöva vara med på film som de inte önskar. Eventet ska ske på eftermiddagen efter lunch på sommaren då det är varmt, tänk under juli och början av augusti.

Så kom med intresse om du:

Har en fastighet som är exklusiv, insynsskyddad med en exklusiv pool-anläggning.

Par där kvinnan är tränad/slank fräsch och sexig samt exhibitionistiskt lagd.

Socialt bevandrade män som lockas av idéen.


Idéen kom till när vi var i Alperna. På hotellet fanns en exklusiv spa-anläggning där man umgicks nakna mixade kön. Här kunde Å duscha inför publik (folk gjorde sig ärenden för att titta på, vilket hon gillade) och sedan gå runt helt naken, sitta i bastun med benen särade så att andra kunde se hennes... ja... och kanske tvåla in sig extra mycket när äldre män inte kunde låta bli att vila ögonen på