Lite semestersälskap skulle va kul, sol-bad-sex. Kille - par

Antar att ingen läser, men skulle va rätt kul att träffa en ung kille eller par här förslagsvis nån gång under sommaren. Kanske lite nakensol, bastu, kanske en fisketur? Om du vill ha ett skönt runk så ställer jag gärna upp såklart. Upp till dej om vi runkar av varandra eller om du vill bli sugen och runkad utan att röra mej! Gör inget om du är hetero! Runkar dej gärna. Om du/ni planerar för sommaren, så har jag ett väldigt trevligt ställe här på min ö. Kan visa lite bilder vid intresse. Menar inte att träffas bara för sex, men hoppas som en del av paketet. Skulle vara häftigt att få se ett par knulla i tid och otid! Bjuder såklart gärna på min hyfsat stora kuk om jag får! Släpp åldersnojan och låt oss träffas och njuta av varandra.
Behöver inte vara ett "officiellt" par. Två singlar/kompisar som emellanåt jängar/knasar ihop är såklart OK. Huvudsaken att trivas ihop. Hade bara iden att träffas ha kul, fixa lite gott käk och i största allmänhet njuta av varandras sällskap. Stugan är bara några steg från vattnet och bra simställe. Bastu finns också. Vad mer önskas???
Föredrar unga och smala. Helst inte ~35+. Prioriterar väl yngre. Antar att ingen svarar såklart, men hoppas nån törs svara!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.