Träffa oss i helgen? :)

Nu i helgen (fredag eller lördag) vill vi gärna få till en träff med ett par. Vi är inte värst erfarna men inte helt nya på detta heller. Vi har besökt sexklubb ett par gånger där vi mest tittat på, haft åskådare samt legat i samma säng med andra par.

Det vi söker är ett par som främst vill umgås med oss under kvällen utan krav på att något behöver hända. Gör det det så är det ett plus. Ett par som inte behöver ett rent partnerbyte, men att lek mellan tjejerna gärna får förekomma.

Ett extra stort plus är om ni likt oss är intresserade av att på sikt även kunna hitta på saker tillsammans utanför sängen. T.ex. resa tillsammans, hänga på bar/resturang, besöka spa osv. Detta är dock inget krav för träff i helgen, om ni känner att ni bara vill ha det som en engångsgrej.

Vi ser gärna att ni är fräscha och tar hand om er. Ni behöver definitivt inte vara några atleter, men det är attraktivt med personer som är måna om sitt yttre.

Vi ses gärna hos er eller på någon lugnare bar, där vi kan börja kvällen med bara gött häng.

Det par vi söker är någonstans runt vår ålder (23-40 år). Vi bor i Skövde men kan ta oss en bit för rätt par (max 1-2 timmar bort).

Hittar vi inget par nu till helgen, eller om ni inte kan ses just då, så går det bra att planera in en kväll framöver om vi intresserar er.

Har ni läst hela annonsen och detta upplägg intresserar er så hade vi uppskattat om ni svarar och beskriver vad ni vill få ut av en träff med oss, och om det ni söker matchar det vi söker.

Sist men inte minst, KK par är tyvärr inte intressant. Vänligen respektera detta.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.