Tjock, kåt, våt och tight söker en man med grov kuk

Hej där!

Här har ni en stor, tjock kvinna på 34 år. 1.63 lång, 130 kg, stor mage, mjuka och stora lår, 100 C/D i bh-storlek och små men styva och naggande goda bröstvårtor.

Sex är något jag älskar, men får alldeles för lite av. Att få känna en kuk glida in i min våta fitta är fantastiskt. Har små, hårda bröstvårtor som älskar att bli smekta och slickade på. Att känna någon ta dem i munnen, leka med tungan över dem och bita lite lätt i dem gör mig tokig. Även att låta en hand leta sig ner i bh:n och smeka/nypa och leka med dem, får mig att rysa av välbehag.

Jag älskar att bli tagen bakifrån, i missionären och ser inga fel i att ha det gött utomhus om man hittar ett diskret ställe.

Jag gillar dock inte analt eller att få sperma i munnen, så om du söker detta är jag inte rätt för dig.

Jag söker en härlig, trevlig man mellan 30 och 55, gärna i Örebro län. Du, likt mig, ska älska vaniljsex. Jag älskar att höra mannen njuta, så stönande män går hem hos mig. Det trissar igång mig som aldrig förr. Och jag ser även att du har en grov/stor kuk.

Personkemin är väldigt viktig också. Utan den, blir det inte lika bra. Jag som person är väldigt lugn, laid back, vet vad jag vill och uppskattar humor.

Så om mitt sök stämmer in på dig och om jag verkar vara någon du söker, så tveka inte att höra av dig. Jag känner att det är viktigt att du verkligen gillar tjocka/stora kvinnor och tänder på det.

Är gift, så söker väldigt diskreta träffar.. Kondom är alltid ett krav också