Ung kille söker par i alla åldrar (gärna äldre!)

Hej!

Jag är en relativt ung man på 26 år som har figurerat här på BC i omgångar i flera år. Jag har fått uppfylla en del fantasier med just äldre par genom åren och trivs oerhört bra i konstellationer om 3 (fler än så har jag inte gett mig på)! Jag söker nu återigen ett par, ålder kvittar egentligen men säg åldrarna 22-55, även om jag kan vara flexibel och nyfiken på äldre än så, för något form av trekants eller hotwife upplägg. Jag är själv endast intresserad av kvinnan i fråga, men är givetvis inte det minsta skygg för samarbete och närhet oss män/killar emellan.

Älskar att tillfredsställa, med det sagt så njuter vi alla på olika vis så hör gärna av er och berätta lite mer om vad ni går igång på och söker! Diverse rollspel och scenarion är absolut något som väcker mitt intresse till exempel. Kort om mig så är jag en helt vanlig, lyhörd och artig kille som till vardags jobbar som konsult och tränar en hel del på fritiden. Gillar att träffa nya människor, testa på nya saker och samla på mig erfarenheter, både i sänghalmen och utanför den!

Utseendemässigt är jag strax över 170 lång, blond, blåögd, relativt tränad och har ett ungt rakat ansikte. Tar hand om mig själv och trivs finemang i min egna kropp.

Hör av er vid intresse så tar vi det därifrån!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.