Han är asexuell..vill bara onanera och ha sex med sig själv

Vi får besök av ett par som vi lärt känna via det vanliga livet.

De har varit gifta i 10 år. Han har tappat lusten att vara med sin kvinna trots att hon är både vacker och sexig.
Kan kanske bero på stress i jobbet eller sjukdom....eller något annat.
Hon har mycket stark sexuell drivkraft och vill ha sex så ofta det går. Gärna flera gånger per dag. Men hon vill inte vara otrogen.
Trots att hon försöker fresta honom/egga upp honom så tänder han inte när de två är tillsammans. Hon saknar åtrå, närhet, bekräftelse, en hård kuk, sperma...i övrigt fungerar livet bra med familj etc.
Hans lust är inte helt borta. Ibland kan han få stånd när han sover och hon vaknar av att han onanerar i sömnen. Det kan till och med gå för honom. Vad han ser i sin dröm som gör att han får stånd vet hon inte.

Nu vill hon ordna så att de kommer till oss på besök för ett glas vin plus att några till är där. På något sätt ska en erotisk situation skapas som gör att han tänder...hon är helt öppen för allt...en lek där någon strippar...en kvinna suger kuk på en man...två män har sex med henne...två kvinnor har sex med varandra...eller en man har sex med en annan man...

Kan du bidraga?...du själv eller du med en kvinna du tar med?...förslag på hur han ska tända?...intresserad av att vara med?

Svara med ordet "asexuell".

Vi läser alla mail men kan inte lova att svara alla.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.