Mer än ett (och två och tre) ligg.

Har kommit till den punkt i livet där jag insett att jag inte känner någon strävan att hitta någon att dö gammal med. Jag är dålig på den slentriana vardagen och påtvingat sällskap skapar bara frustration. Jag behöver distansiera mig från människor och min känslomässiga tillgänglighet går på halvfart ibland.
I ett sådant stadie är jag dålig på att förväntas prioritera bort mitt eget välmående över någon annans. Jag är en dålig heltidspartner, men en alldeles ypperlig deltids sådan.

Jag kan stundvis sakna en kvinnas sällskap, insikt och beröring. Att få åtrå och känna sig åtråvärd är ett männskligt behov, på samma sätt som jag får tillbaka mycket som person när jag kan göra ett positivt intryck på andra människor. När det kommer till intimitet har jag aldrig varit mycket för att ligga med en okänd människa för att sedan aldrig ses igen.

Jag vill ha något med lite djup och tycker att dom flesta relationerna till människor ger större tillfredsställelse när man knutit ett band till personen. Dig jag träffar vill jag sträva efter att ha en väldigt öppen relation med. Med det menar jag en person jag kan bli öppen och bekväm med till den nivån att inget ska behöva kännas jobbigt eller pinsamt att prata om. Jag tycker om lite udda människor som har lite nyans och förmåga att vara lite spontan och äventyrlig.
Jag är varken PK eller inskränkt. Har en stor portion humor och självdistans. Kan du inte ta ett skämt kommer det inte funka och tar det emot att skämta på min bekostnad finns risken att det blir ensidigt.
Jag har en släng galenskap inbäddat I mitt DNA, något du gärna också får besitta. Jag kan få feeling för väldigt mycket spontana idéer och tankar som kanske kan uppfattas som lite dåliga. En sådan skulle kunna vara en kväll på en liten promenad efter en date night så märker vi att bakdörren till förrådet på en restaurang vi passerar står på glänt. Jag smyger några steg in och lyckas norpa åt mig en flaska vin. Vi traskar ner till hamnen och häller upp det i två 7/11 muggar och blickar ut över vattnet. Vi tar en taxi hem och vad framtiden har att erbjuda oss får vi se.

På det intimare planet har jag också insett hur mycket det är som jag (potentiellt) skulle vilja prova. Det är även här bekvämlighet och förmågan att kunna vara öppen mot varandra kommer ha en stor vikt.
I slutändan så är fokus på den andra partens njutning alltid önskvärt. Men också viljan att kunna kompromissa och känna sig bekväm i att gå lite utanför ens comfort zone tillsammans. Jag är varken dominant eller undergiven. Jag styrs av humör och din energi. Vissa dagar vill jag inte fatta några beslut, för att sedan nästa dag ha svårt att släppa kontrollen. Jag är i varje fall en sådan individ som kan bli extremt upphetsad över det faktum att man gör något som den andra personen går i gång på. Men några uppoffringar ska aldrig behöva göras. Kommunikation och samtycke är nyckelorden. Jag har inget intresse att umgås med människor som inte uppskattar min tid för stunden eller aktiviteten vi befinner oss på.

Hur du ser ut, vilken ålder etc. Lägger jag ingen större vikt vid innan jag har träffat människan. Din egen syn på dig själv kommer förmodligen påverka din utstrålning långt över vad en bild någonsin kan förmedla. Det är sexig med kvinnor som bär sin kropp med stolthet, något som attraherar kopiöst mycket mer än en perfekt kropp på en människa med kroppskomplex. Jag vill att detta ska bli en fruktsallad av spänning, skratt, njutning och adrenalin.
Men jag vill kunna träffas ute bland folk, kanske till och med någon gång i framtiden ta med dig på en öl med några vänner etc.

Det jag eftersträvar kanske är en total omöjlighet, men någon som inte räds att bjuda på sig själv och vill ha dagar av blandad intensitet beroende på dagsform.
Bara mysa på soffan framför en film ena dagen för att en annan gå ut och härja på stan för att sedan sluta i en svettpöl på sängen kl 6.00.
Jag vill kunna erbjuda dig hela regnbågens spektrum och förhoppningsvis kunna tänka tillbaka någon dag på det hela som ett positivt och abstrakt kapitel i min självbiografi.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.