Sökes: Blivande sissy för feminisering

Hej, är du max 30år gammal, lite tunnare i kroppsformen, gärna med en liten snopp och önskar att påbörja din feminisering tillsammans med en stabil och trygg man med lagom mycket erfarenhet och många spännande idéer och äventyr på lur så hör av dig. Du bör finnas i Stockholmsområdet, Uppsala eller iaf Mälardalen. Bor du längre bort och ändå är sugen så skriv lite om hur du tänker dig det hela i ditt svar.
Du har bil, kan ta dig till mig och är utåt diskret.

Utöver det behöver du som person vara beredda att prova på feminisering och även göra vissa mindre justeringar kroppsligt (ex. raka kroppshår och dyl. enligt mina instruktioner)
Du ska självklart själv vilja bli feminiserad och jag ser hellre att du är åt det oerfarna men nyfikna hållet än alltför erfaren även om lite erfarenhet absolut inte är negativt. Självklart fantiserar du om kuk och är antingen nyfiken på att prova eller redan med erfarenhet.

Svarar du på den här annonsen ska du ha läst hela texten, vara beredd att skriva ett lite längre meddelande, inleda med att kalla mig Daddy och berätta både om dig själv. Vad du vill uppleva eller ha ut av en relation med återkommande träffar. Gärna berätta om eventuella gränser samt saker du fantiserar extra mycket om. Livssituation ex. Boendesituation, civilstatus, tidsmässigt när träffar är möjliga osv. Berätta om tidigare erfarenheter, tillgång till leksaker osv. Tre rader text är inte tillräckligt för mig!

Alla seriösa som svarar och uppfyller mina önskemål och skriver ett seriöst meddelande kan räkna med svar från min sida. Tar mig sedan frihet att avgöra om du passar in på mina önskemål eller inte!