Män för framtida träffar och partyn

Vi arrangerar ofta playprties och spännande sex positiva workshops och mingel. Vi är bra på det vi gör och vill uttöka vårt nätverk. Både för framtida fester och möjligen något lite extra för henne OM någon skulle falla henne i smaken.

Så nu öppnar vi pandoras ask, och tänker ta en titt på männen som finns i det här nätverket. Läs annonsen noga innan du skickar ett svar.

1) Vi söker mogna män (det betyder inte ålder utan livs erfarenhet och emotionell intelligens)
2) Vi söker män som tycker det är viktigt att prata om sexualitet, Sexuell Hälsa, samtycke och uppförande i sexpositiva sammanhang.
3) Vi söker män som är ödmjuka och lyhörda och är bra på att föra sig i sociala sammanhang.
4) Vi söker INTE män som kräver diskretion och eller håller hemligt för partnern därhemma
5) Vi söker INTE män som har beröringsskräck när det gäller andra män. (du måste inte vara bi men har inte problem med att bli berörd eller smekt av en annan man)
6) vi söker INTE män som använder uttryck som Alfa, Naturligt Dominant eller män som känner att de måste konkurrera med andra män.
7) vi söker INTE män för sex chatt/bildutbyte (utöver de första för att verifiera) och inte män som bor långt från Malmö (absolut inte utanför skåne)

Vi kommer alltid anordna en träff ute för att känna in vem du är först, på den träffen kommer ingenting att hända, mer än samtal och en drink eller två (hon kanske är med, eller inte).

Om du skickar ett svar inled svaret med Frasen: Fridens Liljor, om du inte gör det slänger vi bort meddelandet. Har du ingen ansiktsbild på din profil kommer vi inte heller att ta det vidare. Beskriv dig själv i ett par meningar. Berätta lie om din erfarenhet av scenen och sedan vad du längtar efter och tills sist vad du har för gränser. (pro tip om du skriver att du inte har några gränser är vi inte heller intresserade)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.