Par Söker XL Kukad Bs Kille

Hej ...tjena... hallu !
Vi är ett gift par på 46 å 60 som söker en Svensk Stor Kukad Bs kille ,(bildbevis krävs) runt 50-65 år... som kan,vill,och vågar träffas för skön sex på 3,där kvinnan är i centrum och blir omhändertagen på alla sätt och vis,men även att alla kan leka med alla.
Vi är lyhörda och öppna för alla förslag,är du erfaren eller nybörjare spelar ingen roll, bara alla är med på det man vill göra och att alla gillar att pröva på nya saker,och utan tvång.
Några krav har vi på dig som söker...

Det har väl alla som söker eller. :-)

Du skall vara Välhängd, inte under 20 cm, är den inte inte i rätt längd å då pratar vi 18-19 cm så får den allt vara rejält grov,men e den då både stor och även grov,är det ju ett extra plus…överraska oss... :-) och att du som vi då inte är rädd för att pröva på nya saker.
Att du är runt 1.75-1.85,hur du ser ut för övrigt inte så viktigt för oss utseendet är inte allt, så behöver inte vara vältränad eller fit lite hull är ok..finns på oss också så vi stirrar oss inte blint på sådan saker utan måste finnas lite bakom pannbenet också. Kvinnan gillar då stor kuk, naturligtvis, hårig bringa,å skägg så det är ett plus, mannen också kuk modell större. Kvinnan gillar att vara lite undergiven så lite hårdare tag funkar ,om alla är med på det…

Så snälla snälla….Har Du Inte det Vi söker så lägg inte all din energi på att svara för det verkar som en del inte är läskunniga eller inte läser allt som står i annonsen ….Så läs noga vad som står i texten.

Du gillar sex i alla former men som inte är rädd för å pröva på nytt som sagt,å då menar vi normal sex innan konstigheter allt som gör ont eller luktar illa kan vi vara utan,det lämnar vi till andra. Vi gillar också leksaker,och då pratar vi inte Lego, utan sånt man kan ha som en lite extra krydda,till det andra sexet.

Vad får du av oss?
Ett seriöst par som vill testa nåt nytt...
Utseende tja...vi är inte skitsnygga,men sällsynta. ;-)
Varken eller.
Vi ser väl normala ut vad nu det går under?
Hissen går hela vägen upp och inga bestick saknas i lådan och vi kan sköta oss i möblerade rum.
Kvinnan är alltid rakad,å mannen med porrpung och ansad där nere, man vill ju inte ha hår i maten :-) Ärliga,seriösa,diskreta.
Bilder på vad vi har, finns,och kan läggas upp på sidan eller via Messenger eller KIK.
Vi gillar sex i alla normala former,å som nu vill pröva nåt nytt tillsammans ,å då med en man som får ta hand om både fitta och kuk :-)
Vi bor i Gbg och vill väl att du gör lika,eller inom 5 -10 mils radie,lite lättare att bestämma nåt så man inte bor typ i Skåne eller Norrland och vill ses,blir så mycket lättare att ses om du bor nära oss. Då vi har barn så går det inte alltid att bestämma träff på direkten,utan det krävs lite planering från vår sida.Kanske blir det bara en engångs grej, eller om det känns ok med allt och alla,fler träffar när det finns möjlighet.
Nyfiken ?
Verkar det intressant ?
Att träffa en Normal Seriös Stor Kukad bs kille på bc kanske är lika sannolikt som att bli träffad av blixten när solen skiner..men vi gör ett försök motbevisa oss. :-)
Hör av dig..så får vi se vart det hela leder till. Vi svarar så fort vi kan och till dom vi tycker är av intresse,så massa tjat hjälper inte.
Ha de gott....
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.