Söker crossdresser, trans, femboy, sissy etc

Hej,

Jag är intresserad av att träffa en person för en mer långsiktig relation med mycket sex i olika former. Du är gärna undergiven mig och intresserad av att ta hand om min kuk på alla tänkbara sätt.

Ser gärna att du är i åldern 18-40, har en slank kropp alternativt kurvorna på rätta stället. Du tar hand om dig och är frisk, renlig och hygienisk.

Fördel om du gillar eller vill utforska bdsm, wet, fisting, deeptroathing men även att båda ge och få rimjobs (finns inget bättre än att förbereda en tight röv med tungan innan jag kör in kuken) och ser gärna att du inte är rädd för att utbyta kyssar och mycket kladdigt hångel så att saliven flödar. ;)

Jag har partner så föredrar att vi är relativt diskreta men har inget emot att gå ut på en dejt eller liknande, ta ett glas vin/drink och kåta upp varandra innan vi går hem till dig för en härlig stund. Viktigt är att vi kan ses hos dig eller ha du har plats då jag har både barn, partner samt inneboende som begränsar möjligheterna hos mig.

Jag rör mig mycket omkring Göteborg, Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg osv så smidigast är ju om du finns i närområdet. Kan ses dagtid, eftermiddag samt kvällar fram till ca 22. Föredrar ordnade och någorlunda planerade träffar pga av arbetsliv och familjeförhållanden etc.

Känner du att detta kan vara något för dig så hoppas jag du vågar skriva till mig! Finns på kik och whatsapp osv för att dela lite mer bilder samt lära känna varandra lite innan eventuell träff. Personkemi är mycket viktigt för mig!

//T
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.