Det behöver inte göra ont :) (idag 21-03)

---------------------------------------------------------------------------------------
Lördag 24/2 21-03 Parkväll tema Pain & Pleasure
---------------------------------------------------------------------------------------
Avboka vid förkylningssymtom, blåsor, utslag och annat som kan smitta. Alla ska fr o m andra festen avboka sig själva under Mina bokningar, klicka på View tickets och ändra till Not going och spara. Den som upprepade gånger misslyckas med detta blir avstängd.
Okynnesbokning/paxning "i fall att" följt av avbokning leder till samma. Förstagångsbesökare mejlar in sitt förhinder.
---

Månadens BDSM-tema blir Pain & Pleasure. Vi har möjlighet att visa violet wand (små intressanta elstötar 😉 ) och lek med wax denna gång, självfallet finns utrymmet att leva ut alla sina kinks som håller sig inom SSC (safe, sane and consensual) denna kväll. Dresskoden är lack och läder, om inga sådana plagg finns håller man sig till svart.
(Placeringen av BDSM-temat är inte fixerat till sista lördagen nu fast det ser ut så, utan flyttar på sig beroende på hur den passar in med egna och andras event under månaden)

Parkvällar på Amante innebär främst umgänge med andra par, någon singeltjej dyker upp, killar släpps bara in som gäst till par och håller sig till paret under kvällen. Det brukar bli jämna par i slutändan.

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på.

Nya par och tjejer fyller i ett medlemskap och anmäler sig via mejl. För nya killar och andra vänner man verkligen känner och kan gå i god för så funkar följande: se till att gästerna skriver in sig som medlemmar och lägg till deras nick jämte ert i bokningen innan den skickas.

Utan medlemskap och bokning släpps ingen in i lokalen. Ta fram er bokningsbekräftelse i mobilen så scannar vi QR-koden i dörren. Kom ihåg att ni avbokar själva på hemsidan om ni får förhinder.

Entrén är 600 för par, 300 för singlar på lördagar.
Allt ingår: tilltugg, handduk och 3 st valfri dryck per person.
De som besökt oss på fredagen får 50 kr rabatt per person.

Vi har öppet 21-03 på lördagar.

Varmt välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->


PS. På hemsidan ser ni hur många som är bokade denna kväll, direktkopplat till bokningssystemet. Recensioner återfinns i gästboken.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.