Jag har en dröm

Har förmånen att fått uppleva en del i mitt liv och min önskan är att fortsätta fylla på med ytterligare erfarenheter.

Det började med oskyldiga lekar kompisar emellan som utvecklades något. Mitt första riktiga mötet med en äldre man skedde i omklädningsrummet på badhuset - funderat lite över vad var det som egentligen hände och varför just jag hamnade under hans radar.

Det var först när jag flyttade hemifrån som jag tog mig modet till att bjuda hem en äldre man till mig. Nu var det slut på den oskyldiga leken, mannen som kom var till en början själv lite nervös men inte i närheten av min nervositet. Han fick mig att bli hans kvinna upprepade tillfällen. Kommer fortfarande ihåg känslan det tillfället när jag skjuts fram över armstödet på soffan, det lilla tyget som skyddade min bak drogs bort. Känslan av att vara helt exponerad i en utsatt situation med en kåt man som står bakom mig och runkar din kuk. Behöver inte gå in på detaljer men jag blev ordentligt knullad den lunchen och återigen hade jag knappt återhämtat mig så hörde jag hur dörren stängdes till lägenheten och jag var ensam igen - skillnaden nu var att kroppen var öm av hans behandling. Sinnet fyllt med nya erfarenheter men även en viss del skam och skuld. Känns varje gång lite konstigt att vara en del av någon annans njutning.

Det var lite historia och riktar vi blickarna framåt - drömmer om att möta en äldre man som kan ge mig nya minnen. Tänder på åldersskillnad, kuk, dominans och underkastelse. Sex är både det fysiska men också det psykiska.

Rent praktiskt tänker jag mig att vi kommer träffas på mitt hotell där vi relativt snabb hamnar in på rummet. När dörren går igen bakom dig så upplever vi det på riktigt - jag är din lilla flicka och du får gärna vara en riktig gubbe.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.