Smisk/Gammaldags aga för större tjej (utan sex)

Kvinna söker man.

Jag har alltid haft ett stort intresse för smisk, aga och gammaldags uppfostran. Hittills har jag inte levt ut mina intressen speciellt mycket, men är väldigt sugen på mer.

Då jag inte har så mycket erfarenhet är jag inte helt säker på vad jag egentligen vill, och vad som bara är fantasier. I nuläget tänker jag dock att jag på sikt söker en fostrare som kan straffa mig med smisk om jag är olydig eller bryter mot regler. Först och främst vill jag dock testa mig fram lite och se vad som känns rätt.

Just nu söker jag främst smisk utan sex. Detta dels för att öka spänningen men också för att det sexuella inte ska ta över. Jag utesluter inte att det kan övergå till något sexuellt så småningom om båda är med på det, men det är inte mitt fokus just nu.

Mitt intresse ligger i mer klassiskt smisk vilket för mig innebär att man använder hand, livrem, borste, ris osv. Jag är inte speciellt intresserad av piskor, lack, läder eller bondage. Jag vill därför komma i kontakt med någon som har samma genuina intresse för smisk.

Jag är tjock/BBW/stor och 172 cm lång. Jag söker minst av allt någon som är okej med detta. På grund av min storlek söker jag därför kontakt med män som är större, gärna 180+ cm lång och stor i kroppen. Ålder är inte jätteviktigt om det endast handlar om smisk, men i så fall ser jag helst att du inte är yngre än mig. I övrigt söker jag någon som är verbalt skicklig och social. Dominant men inte nedlåtande. Själv är jag ganska blyg och osäker till en början, men kan lätt öppna upp mig med rätt person.

För att underlätta en eventuell träff vill jag träffa någon som bor i Stockholm, gärna så nära innerstan som möjligt. Om du har någonstans vi kan vara är det jättebra då jag bor litet. Jag vill inte träffa någon som är upptagen på annat håll.

Jag har inte bråttom och vill träffa någon som jag klickar med och som delar mitt intresse för smisk. Vill gärna byta bilder och pratas vid i telefon innan en eventuell träff.

Hör gärna av dig om detta låter intressant :)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.