Söker nya heta manliga bekantskaper - vardagslyx

Jag söker "vardagslyx". Att kunna ha heta möten med män på vardagar, mot eftermiddag/tidig kväller, i lugn och ro, utan stress där vi är i nuet när vi möts utan mobilerna.
Vi behöver kunna ses hos dig. Du behöver bo mellan Falun/Borlänge - Västerås.

Jag är en kvinna på 51 år som är trygg i mig själv, vet vad jag vill ha i livet och förväntar mig att du är så med. Jag har stor lust och behöver män som är omhändertagande av hela kvinnans kropp. Stor aptit på närhet, sex och allt som hör till det. Bra kemi och ett fräscht yttre är viktigt för mig.
För de som är lyhörda och respektfulla vill jag utforska vidare tillsammans med.

Söker enbart er som inte röker, snusar och inte tar droger.
Föredrar att utesluta alkohol totalt vid träffar för att då få en så trygg och säker träff som möjligt.
Tycker om er som som är måna om ert utseende, som också är sociala och som jag kan få en fin energi av förutom en skön och het stund ihop med. Du behöver inte vara vältränad men om du lever det goda livet och har låtit din mage växa till sig så är det väldigt tveksamt om jag kommer vara intresserad.
Tycker det är trevligt när en konversation är lätt att ha också.
Jag behöver ses hos er, bor inte själv. Förväntar mej att ert boende är fräscht och inte något sunkigt ställe.
Jag trivs att vara singel och kommer förbli singel men vill gärna träffa någon för regelbundna träffar. Givetvis behöver du vara singel med.

Jag hörs gärna med videosamtal istället för att ha mejlkontakt för att lära känna varandra. Snap går totalt bort för min del. Föredrar whats ap.Hoppas det funkar för dig med. Sen att kunna ses rätt omgående så det inte rinner ut i sanden.

Jag kåtar gärna upp varandra irl, i mejl, inför möten, är inte riktigt min grej, inget som jag går igång på så. Men tycker du som man om det så får du gärna skicka mig något och får du något åter så får du det men låt mig få bestämma om/när jag skickar något.Blir konstigt tycker jag om det ska ske på "beställning".

Så vad väntar du på? Hör av dig om du passar in på den jag söker så styr vi upp ett hett och busigt möte ihop.

OBS!
Er jag inte svarat innan kommer jag inte svara nu heller. Läs hela inlägget och min profil. Kommer inte svara er som inte stämmer in på vad jag söker. Som tex inte har någon bild överhuvud taget eller enbart kukbilder.

Väl mött!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.