Män som vill göra film med mig

Hej!

Okej, det här är min första annons för att hitta män som vill göra film ihop med mig så det kan hända att det blir lite långt och krångligt, so bear with me...

Så vi startar med att jag gillar att filma mig själv och lägga upp på nätet och nu är jag på jakt efter män som vill vara med.
OBS 1: Du måste inte visa ansiktet, men om du vill är det självklart okej. Vi kan lösa det med mesta med kreativa kameravinklar, en mask eller något annat.
OBS 2: Oavsett om du visar ansiktet eller om det så bara är en centimeter av din kuk som syns, så måste vi skriva papper på att du godkänner detta, inklusive att vi skickar in pappren och ID-verifikation till de sidor där jag lägger upp filmerna. Din identitet kommer ALDRIG ut såvida du inte vill det. Det här är för att alla inblandade ska känna sig säkra, trygga och ha ryggen fri juridiskt.
Om du direkt känner att du inte är bekväm med detta har jag full förståelse, men svara då inte heller på annonsen är du snäll. Vi kommer att ta pappersexercisen innan vi busar och har roligt. ;)
OBS 3: Filmerna som läggs upp kommer att ha location blocking så att de inte visas i Sverige, men det finns så klart alltid folk som använder VPN.

Så vad vill jag göra på film då? Alltså, framförallt vill jag ha sex, det kan vara vanilj eller lite mer kinky, kanske har du en idé på vad du vill göra? Det kan vara med en eller flera män, jag är absolut öppen för tre- och flerkanter om ni är flera. :D

Vi kan vara inomhus (inte hos mig dock, i alla fall inte den första gången), eller gärna utomhus, det kan vara i bilen eller vart vi bestämmer oss för att busa och ha roligt.

Jag har inga krav på utseende, kukstorlek, ålder eller hur vältränad du är, så länge vi klickar med personkemin så kommer vi kunna ha sjukt bra sex ihop. Kom med rätt inställning och humör så löser vi resten ihop.

Om du tänker att det här verkar kul, respekterar kravet på ID-verifikation och är på, så tänker jag att vi kan starta med lite lära-känna-testa-kemin-snacka-ideer över KIK eller Telegram, ses på en kaffe/te och sedan tar vi det där ifrån.

För dig som svarar på den här annonsen, var snäll och skriv lite snabbt om dig själv och vad du skulle vara sugen på att göra framför kameran. Naturligtvis hoppas jag på en hel hög med intresserade män, men det krävs lite text och någon punkt och kanske till och med ett komma för att jag ska bli intresserad av dig också. ;)

Puss och kram!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.