Erotisk Massage och Rollspel för par

Varför inte göra den till den mest minnesvärda och njutningsfulla upplevelsen där du/ni får möjlighet att prova/lära något nytt.

(Tillägg: Även om nedan text riktar sig mot ett heteropar så funkar upplägget såklart lika bra för ett lesbiskt par eller två tjejer som är 'vänner/lek-kamrater' samt även solo tjej som vill unna sig lite extra avslappning helt enkelt)

Ni som par kommer för en massagebehandling där jag (utbildad massör) och killen utför en 4-hand oljemassage på tjejen. Inga förkunskaper behövs då jag och killen behandlar varsin sida samtidigt och han bara följer vad jag gör.

Detta ger tjejen möjlighet att verkligen slappna av och njuta till fullo och i takt med att stämningen blir mer laddad så kan massagen också bli mer intim och inspirerad av Tantra (om önskat). För tjejen är det såklart en härlig avslappnande och njutbar upplevelse att ha 4 händer som masserar, utforskar och smeker från topp till tå men även för oss killar som får känna och utforska hennes kropp obehindrat utifrån hennes signaler och respons.

Det som följer brukar variera beroende på parets önskan men också stundens infall men några exempel är:

Massagen övergår till mer sexuell interaktion redan på massagebänken där exempelvis en av killarna har möjlighet att slicka henne/ha sex medan hon använder händer eller mun för att ge njutning till den andra. Även leksaker kan tillhandahållas här för ökad njutning och experimentering.

Man övergår från massagebänken till en säng för fortsatt interaktion och även där kan olika leksaker och annat för de som tycker om att ha med det i leken tillhandahållas.

För adderad spänning kan tjejen även få ögonbindel såväl under som efter massagen för att då inte veta vem som gör vad med henne (I par-relationer brukar dock tjejen kunna avgöra det utifrån annat än bara synen :). Men tillför fortfarande en annan dimension på interaktionen.

Plats: Antingen hos mig (Villa utanför Malmö) eller hos er (då kommer jag med massagebänk och tillbehör). Önskar ni ses på ett hotell är det såklart möjligt men ni står för hotellet.
När: (Tid styr vi utifrån vad som passar när vi tar kontakt)

Intresserade eller har ni frågor/önskemål/preferenser är det bara att skriva så tar vi det därifrån.

Bilder (helkropp/ansikte) och verifiering via k i k sker innan eventuell träff.

Vi hörs!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.