Trans med bröst söker äldre erfaren bdsm herre som äger mig

Undergiven transkvinna som söker dig äldre dominant bdsm herre som vill fostra och äga en transsissy :)

Jag är en transkvinna som äter hormoner men. mina bröst börjar växa och kuken skall va kvar.
Har opererade bröst


Jag har själv erfarenhet från bdsm från olika klubbar och privata tillställningar. Älskar känslan av att få känna mig undergiven och tex ett brett halsband runt halsen tajt brukar få mig på bra humör. Jag har sinne för humor och ses som en glad prick och lättsam.

Vill utvecklas inom bdsm-världen samt att jag lockas väldigt mycket av bimbofiering och feminisering "tvång" även om jag kanske vill det men ja ni förstår säkert. Det är väldigt viktigt för mig.
Att va kopplad med halsband och gärna kedjor mellan hand och fotbojor är något som uppskattas.

Skulle gärna vilja prova tyngre bondage osv om ni googlar infernal restraints tex så är det saker där som lockar mig även om det är svårt kanske att få till här då jag har svårt att hitta rätt person.

Så kortfattat saker som ligger mig varmt om hjärtat är tyngre bondagelekar och bimbofiering och feminiserg men allt kräver förstår respekt osv för att det skall fungera.

-om dig-

Gärna äldre gentleman som har hjärtat på rätt plats men är hård och rättvis. Gör sissyn bra i från sig skall det belönas annars väntar straff i olika former.

Du har ett ordnat liv och har erfarenhet av bdsm sedan tidigare, ser gärna att du har redskap osv för att kunna ta dig an sissyn på ett bra sätt. Du får gärna berätta om dina erfarenheter och osv när du presenterar dig så är jag tacksam

. Då jag vill utvecklas till en riktigt bondageslyna är det viktigt med respekt och kräver det av dig i alla lägen för att vi skall kunna ta detta till nästa nivå. Hoppas du ser på det på samma sätt som jag. Du har plats att vara på , det är viktigt för att detta skall fungera.

Jag söker inte något engångsknull utan jag söker en bdsm relation där jag är din ug sissy som du fostrar och dominerar. Ser gärna att vi tex åker på bdsm-klubbar där jag visas upp och utnyttjas av herrn eller av flera om vi kommer överens om detta.

Du är en ärlig person och med en passion för bdsm och du vill själv utvecklas och ta din slyna till nästa nivå.

Jag har erfarenhet och kräver så att du har det för att detta skall fungera, tror du dig passa in så snälla presentera dig väl och vi kan prata vidare på K|K .

Att få utlämna sig till rätt person vore underbart och vem vet kanske finns du här. Väntar redan på att du ber mig sitta ner på knä framför dig och spänner fast ett brett posturecollar runt halsen på mig och låser det med hänglås där bak och låt resan börja.

hoppas jag är tydlig med vad jag söker och vad jag förväntar mig av dig. all respekt och kramar från Sissyn som förväntar sig att bli en ägd sissy inom kort
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.