Söker min framtida kk, en size queen älskande välhängd man?

Hej alla sköna. Nu vill jag hylla och lyfta fram en minoritetsgrupp jag har otrolig passion för. Den välhängda mannen, du med extra mycket kött och svällkroppar där nere. Jag har en otrolig passion för just dig. Jag vill lära känna dig, umgås, ha trevligt, mysa och vara extra dekadenta ihop. Vill du ses i en avslappnad miljö, dricka gott, kanske en eller annan matbit. Lära känna varandra, lära oss hur vi ska känna på varandra. Hitta den ultimata njutningen ihop. Jag är ute efter kvalitet före kvantitet, så uppstår kemi av god kvalitet vill jag gärna ses återkommande. Jag är väldigt rak och ärlig, det ska du också vara. Jag är lekfull och nyfiken, har ett öppet sinne. Det har du också.

När ses vi? :)

Skicka gärna en rad om du passar in i denna annonsen, så tar vi det där ifrån. Längtar!

(Till de andra män som inte passar in i denna annonsen, jag har semester från er nu. Det är ju faktiskt så att det är roligare att ragga på någon som faktiskt är intresserad och vill ha en.)

Men kram till er alla. :) Så håller vi tummarna att jag och mina önskningar kommer bli riktigt uppfyllda inom en snar framtid...
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.