Slickar dig på hotellrummet

Jag är en välbevarad stilig extremt stjärtfixerad man som älskar att slicka en kvinnas stjärt och ge oralsex. Därför söker jag en kvinna som jag får slicka diskret helst regelbundet och där jag får dyrka och utforska ditt kön och din stjärt, anus och anal med alla mina sinnen. Vill du bli slickad i stjärten av en mogen man?
Jag söker en kvinna som älskar eller fantiserar om att få stjärten slickad smekt och försiktigt tänjd samtidigt som jag smeker ditt kön. Drömmen vore en kvinna som vill bjuda på sin röda glänsande anala ros.
Jag vill dyrka din stjärt, med mun läppar och tunga samtidigt som jag smeker din klitoris och G-punkt till en förlösande orgasm.

Det bästa jag vet är att att ha tungan djupt in i din ändtarmen och känna slutmuskeln rytmiskt krama runt tungan då du får orgasm. Ålder utseende eller civilstånd är egalt bara du älskar att bli slickad både fram och bak. Det blir lite av yonimassage med analt tungbad. Om du vill börjar jag med oljemassage av hals, bröst, nacke, armhålor, rygg innan jag leker med min tunga där bak samtidigt som jag smeker ditt kön. Ingen motprestation utan se det som en SPA behandling utöver det vanliga. Söker en kvinna som kan träffas dagtid.
LÄS DAGBOKEN
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.