Tjänsteslav sökes

Tjänsteslav sökes!

Först om oss, det är viktigt att du förstår förutsättningarna här.

Vi är ett par där han leder och hon följer, både i och utanför sovrummet. Hon är inte intresserad av att dominera män. Den som är ”beställare” i den här annonsen är mannen. Dock är det ibland kvinnan som behöver saker utförda, men det är jag (mannen) som sköter kontakten och hanterar allt runt detta. Jag förstår att du sannolikt förväntar dig mer än att bara utföra sysslor, och jag kan gärna tillmötesgå detta. Men, du måste vara medveten om att kvinnan inte är en del av dealen (även om det kan förekomma att hon används på ett sätt som du kommer att uppskatta).

Jag (mannen) är heterosexuell men för att du ska få ut mesta möjliga av detta så är du, om du är man, troligen bisexuell eller av annan orsak vill bli dominerad av en man.

Jag söker dig som identifierar dig som tjänsteslav eller slavinna. Jag vill ha dig till allehanda sysslor såsom hemmasysslor, tungt arbete, trädgårdstjänst och (när jag vill och när du förtjänar det) en viss utlevnad. Pisk och allehanda kreativa bestraffningar ligger nära till hands om vi kommit överens om det. Du bör njuta av viss smärta och att bli förnedrad (inom våra gemensamma gränser). Jag har nämligen en sadistisk ådra.

Du bor i Örebro eller kan med kort varsel ta dig dit på någon timme. Du är näst intill alltid tillgänglig (inom rimlig gräns) och har inte ”framförhållning och planering krävs” som ledord. Drömscenariot är att du är ägd och lånas ut för det här ändamålet, men alla seriösa tas i beaktande.

Vi söker något långvarigt med rätt person och därför är det synnerligen viktigt att du förstått allt ovan. Vi har provat att vika ifrån ursprungskraven förut och det slutar alltid med att det fallerar. Så sammanfattningsvis:

- Du bor i Örebro eller på lämpligt bilavstånd.
- Du är mycket flexibel både på tider och uppgifter.
- Du förstår att det är en man du till största delen interagerar med på alla plan.
- Du är en vettig, pålitlig, vanlig människa som inte väcker någon större uppståndelse på något sätt i vardagen.

Skicka ett DM med en utförlig presentation och på vilket sätt du tror att vi är en match. Och SNÄLLA skicka inte om du egentligen bara vill säga att du inte passar.

Vi hörs! / C
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.