Middagsdejt med öppet par

En fantasi jag haft ett tag är följande:

Vi träffas hos er för middag och trevligt umgänge. Kanske spelar vi något brädspel tillsammans. Vi umgås helt enkelt som vanliga vänner.

Vi börjar titta på en film tillsammans. Filmen kanske har en erotisk atmosfär, men behöver inte vara en porrfilm. Efter ett tag in i filmen börjar ni hångla och hetsa upp varandra. Ni det som känns naturligt och normalt för er och efter ett (gärna långt och sensuellt) förspel så har ni fantastisk sex.

Samtidigt ser jag vad ni gör och kan inte låta bli att själv bli upphetsad. Jag stoppar in handen i byxorna och tillfredsställer mig själv. Kanske får jag av alla kläder, kanske inte. Det kan bara kvällen utvisa.

Jag söker alltså ett par där jag på ett naturligt sätt kan vara åskådare. Jag ser gärna att det utvecklas till något återkommande. I första hand vill jag mest vara åskådare men om vi lär känna varandra och det känns rätt, kan jag tänka mig att gå längre.

Finns det något par där ute som skulle vara intresserade av att göra min fantasi till verklighet?

Jag tänker att vi är i ungefär samma ålder, dvs. mellan 28 och 45, men jag är öppen för äldre eller yngre också om vi får bra kontakt. Utseende bryr jag mig inte om. Jag har bil och kan därför ta mig rimliga avstånd hyfsat obehindrat.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.