Par eller tjej i Skåne, Blekinge eller Kronoberg 12-13.3?

Hej!

Är en finlandssvensk kille som ofta reser runt i Sverige via jobbet (kolla profil för ställen jag planerar besöka, och kom ihåg att jag gärna planerar en resa närmare er om vi klickar!!!), och just nu letar jag något extremare av par i alla åldrar. Par som vill vara sex slavar, underkasta sig mig som deras Master (mer fokus på tjejen), är något som är svårt att hitta i baren, och därför letar jag främst efter detta online. Jag har träffat en del par runt om i landet och träffar gärna nya par som vill pröva något nytt med en erfaren, trevlig och fräsch man.

Helst ser jag att båda gillar hårda tag samt att killen klarar av att agera cuck, men detta är inget måste. Han får gärna vänta utanför hotellet, se på elle vara på jobbet. Kan även ta bilder och filmer om det önskas!

Är du/ni intresserade av någonting mer extremt där er Master lyssnar på era önskemål och respekterar era gränser samt där ni kan vara anonyma så är jag den rätta för er. Vanlig cuckold eller trekant intresserar också så var gärna i kontakt i vilket fall som helst så ser vi vad vi hittar på! Detta finns det gott om erfarenhet av.

KIK samt snapchat finns och jag börjar gärna snacka mera där innan vi bestämmer träff. Diskuterar gärna även över skype eller telefon så snabbt som möjligt eller verifierar mig/er på annat sätt!

Alla idéer välkomna!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.