Mogen man 60+ som vill ha sexrelation med oss

Vi söker efter en mogen man som, precis som vi, är socialt etablerad, har ordnad ekonomi och som vill ha mer sexuell spänning i sitt liv. Läs vår profil och annonsen noga, passar du inte inte in på vår beskrivning så slösa inte bort din och vår tid. Målet är att bygga en relation med middagar, hotellvistelser och inte minst resor där vi män skämmer bort kvinnan i alla avseenden.

Vårt scenario är att vi först träffas i Stockholm där vi ses över en drink för att stämma av kemin och känslan. Hon är försiktig och vill vara säker på att det känns rätt varför det inte är säkert att hon släpper till hela vägen vid första träffen. Inför träffen har hon varit och shoppat sexiga underkläder och om allt känns bra går vi vidare till hotell och en suite som vi hyrt för tillfället. På hotellrummet tar vi kanske ytterligare någon drink för att snabbt ta saken vidare. Vi klär av oss och hon poserar lätt för oss i sina nyinköpta kläder. Sen vill hon vill att vi duschar tillsammans där du får se hennes sexiga kropp, hon tvålar in oss män och vi henne, med lite lätt petting utan att gå för långt. Efter duschen ger vi män henne en sensuell massage med varm olja, där massage blandas med smekningar och petting. Vi slickar henne och svarar med att runka oss. Är hon trygg i situationen kommer hon ta din kuk i sin mun och suga dig för att sedan runka av dig och låta dig komma över henne. Så slutar vår första date och förhoppningsvis planerar vi tillsammans vårt nästa möte redan då.

Nästa gång vi ses gör vi det på en resa till Spanien och värmen (varför inte hyra ett hus med privat läge). Hon har en dröm om att vi under en vecka ska bli inbjudna till en villa på solkusten som har egen pool, trevlig miljö och ligger skyddat så att man röra sig inne och ute utan kläder. Vi leker och retas med henne och hon med oss. Veckan blir en blandning mellan bad och sol på stranden, hemma dagar vid poolen där vi alla är nakna, shopping, goda middagar med gott vin på en restaurang som följs av besök på en bar eller klubb. Hon vill ha sexiga kläder som vi väljer åt henne och om tillfälle ges när vi går ut på kvällen vill hon ta av sig trosorna så att vi kan smeka musen och hon suger av dig. Basen är att bygga upp en sexuell spänning som vi ger fullt utlopp för när vi är ensamma med varandra. Hon är öppen för det mesta, men gillar inte analsex eller att bli förnedrad. Hon tycker inte heller om dominans eller dominanslekar, men är villig att tillmötesgå dig när det gäller önskemål om ställningar, runk och sug. Hon gillar att egga och tillfredsställa både med musen, munnen och brösten. Hon är skicklig på att suga och gillar att få sperma sprutad på sin kropp. Det kommer att bli mycket sex under veckan, men i varierande form. Det kan handla om allt från enbart smek och massage, en gemensam trekant med henne i fokus, det kan vara att vi turas om att knulla henne, snabbisar, att hon runkar eller suger av oss, eller att hon behöver vila och låter oss stanna vid att använda hennes nakna behag för att runka och spruta på henne.

Är du en mogen man som är 60+ så kan du vara den vi söker. Utöver det självklara som att du är frisk i kropp och sinne, ren och fräsch så går hon igång på respektfullhet, stil, ödmjukhet och trevligt uppförande. Du behöver inte vara en fitnessguru, men du håller dig i form. Det är inte ett krav men då hon går igång på sperma är det en fördel om du har stora satser att ge henne. Inte heller ett krav, men skulle du också vara riktigt grov så blir hon extra upphetsad. Vi är 100 % straight och fokus ligger på henne, där vi skämmer bort och tillfredsställer henne på all sätt vi kan.

Är du rätt person för att skapa en sexuell relation med oss, där det handlar om att ha kul och trevligt utan svartsjuka, med gemensam tillvaro med lyx och inte minst lever livet och har mycket sex. Förhoppningsvis blir det många fler resor och äventyr tillsammans!

Inga bilder i profilen, dålig beskrivning av dig själv som person, eller fåordiga mejl... ja då går du bort direkt.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.