Söker kille/man som går igång på att ge. Känsla och lyhörd.

Söker kille/man som går igång på att ge. Känsla och lyhörd.
Som föregående annons men Dalarna i området runt typ Mora-Leksand_Borlänge typ, när jag väl befinner mig där. ( Är där i perioder men befinner mig just nu runt Hudiksvall ) Ses hos dig eller om nått ställe ordnas av dig. ( Kan inte ta hem folk i nuläget )
Så befinner du dig inte i området är det inte lönt att skriva. Jag söker asså inte dig som befinner dig i Skåne Stockholm eller nån annanstans om du inte besöker typ Hudik/Ljusdal lite oftare då. Du som inte stämmer in på annonsen vänligen klicka INTE på annonsen. Vill du ha kontakt i övrigt och stämmer in på min profil skicka mail vanliga vägen. Tack.

Söker en kk/ FWB som är trygg, lyhörd, lugn, respektfull och som går igång på att ge njutning och se nån njuta. Du är av svensk/nordisk härkomst och pratar flytande svenska. Inga undantag.

Söker nån som är smal till medel i kroppen. Ålder ca 30-55 Men gärna 40-50. Gärna även nån som ev. om man får en bra kemi och lär känna varann lite mer är öppen för en MMF-trekant längre fram kanske. Jag kan uppskatta en mjuk (mentalt) dominans där min njutning är i fokus. Jag är dock mer powerbottom än rakt av undergiven. Trygghet för mig är viktigt och som det står i profilen ( snälla läs den innan du tar kontakt ) så vill jag ha verbala samtal innan jag träffar nån. ca 20 x 14 eller i alla fall 18 x14 i måtten minst är vad jag trivs med och ser inte att du är under ca 14 i omkretsen.

Jag är ett passionerat djur (väldigt mycket katt om inte mera.. ) som kan tycka om att bli mjukt smekt och fysiskt hållen.. eller repad om jag känner mig trygg. Repad som i rep då. Andra passioner är musik.. Jag är pratsam och tycker om att prata med nytt folk :) Är öppensinnad och tycker livet är till för att upplevas och testar gärna olika saker om det känns rätt. Föredrar mjuka händer framför tunga dock.

Har du ignorerat att läsa min profil. Mao går bakom ryggen på din partner.. frågar om bilder innan vi pratat eller annat som tyder på att du inte läst så blir du blockad eller ignorerad. Söker folk som har genuint intresse. Orkar man inte läsa igenom profilen ( går klistra in och få uppläst om du har svårt att läsa.. ) så kommer du inte orka med sexuellt heller hah..

Är du lugn och trevlig dela gärna Discord eller skype så kan vi ta ett samtal så får vi se sen ;)

Jag kan gilla en varierad stil och klär mig själv varierat till lite alternativ stil och ej i klackskor och damigt. Gillar svarta jeans och trasiga jeans. Uppskattar nån som delar min passion för musik blandad metal om möjligt. Fr. M Manson, alt. rock/metal. Du får gärna vara nyfiken på fantasier och det lite.. mystiska och djuriska och lite djupare saker.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.