Söker Kvinna älskar riktigt kladdig sex med HÄXÄGG

Söker Dig som verkligen älskar riktigt kladdig slemmig sex !
Söker en riktigt kinky kåt Kvinna som vågar och som hängivet älskar riktigt kladdig slemmig sex.
I våra Skogar växer en väldigt speciell svamp som i sitt unga stadie är extremt kladdig och slemmig som i detta stadiet är ätlig och god men som även kan användas till avancerade upphetsande kladdiga sexlekar. De kallas häxägg i förstadiet och ser ut som en rund boll, lite mindre än en tennisboll, som har ett vitt mjukt skal som döljer en hård fruktkropp som som ser ut som
ett stort hårt ollon är omgiven av ett gele'slemskikt som är som är mer slemmigt och kladdigt än de glidmedel som finns att köpa. Man tar hem dom. Tvättar dom noga och tar bort skalet och kvar blir ett stort hårt ollon som är täckt med geléslemmet. Sedan kan man leka i slidmynningen och musen innan man för in det ena ollonet efter det andra i musen. Detta är som en sexuell leksak och som ett "yoniägg" och som man kan fylla hela underlivet med ollonen och med otroligt mycket slem som består länge. Du kommer att ha kvar allt kladdet länge och det är svårt att bli av med det. Man kan även ha oralsex med allt detta och det är otroligt kladdigt och slemmigt.
Jag har lekt med dessa i en kvinnas mus många gånger men det var ett länge sedan och jag vill göra det igen med Dig som gillar riktigt kladdigt, slemmigt och kinky sex. Det är otroligt upphetsande och otroligt njutningsfullt.
Finns du här som seriöst vågar leka med dessa eller kanske redan har upplevt det ?
Hör av Er för jag kan berätta mycket om detta.
Alla som är nyfikna är välkomna.
Björn
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.