Frisk, fräsch man söker runkpolare

Söker en normal o trevlig, frisk o fräsch, kompis att träffas o umgås med.

Är singel o otroligt diskret, så om du är gift/sambo, så är det din ensak - jag är inte en person som bryter ett förtroende.

Det hade varit kul att ha en polare att träffa ibland - kolla porr tillsammans, o kåta upp varandra rejält. Sitta nakna o runka ihop + runka o smeka varandra länge.

Bryr mig inte om hur du ser ut, men jag ser gärna att Du inte har hårig kropp, samt att Du är rakad runt kuk o pung (i alla fall ansad runt kuken + rakad pung).

Porr jag gillar: Stora bröst, moget, analt, sug/sprut, shemales etc. Gillar inte förnedring eller tvång.

En dröm hade ju varit att träffa en vanlig kille/man, som jag kan hänga med på fritiden o kunna träffa öppet. Sen vad vi gör när vi träffas, ja det är vår ensak.

Chansen att jag ska vara intresserad, ökar rejält om Du skriver mer än "tjena", "var bor du?", eller liknande....
Skriv några rader om vem du är, vad du söker etc. Jag är kräsen med vem jag träffar, så om Du kan skilja Dig (positivt) från mängden, har Du försprång direkt.

Om jag inte svarar Dig, så är det antingen för att jag inte ännu har hunnit, eller för att jag inte är intresserad, så var snäll o skriv inte till mig mer än en gång. Förra gången jag anonserade var det många som skrev till mig gång på gång, o de personerna gick bort direkt. Vill inte behöva blocka någon, så ett (1) meddelande till mig räcker bra; väcker Du mitt intresse, så kommer jag att höra av mig.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.