Daddy väntar på sin bortsprungna dotter, kom hem Nu!

Daddy väntar på dig, Daddy finns här för dig!
Du vet att Daddy väntar på dig. Så tveka inte, ge dig tillkänna och kom in i värmen.
Och du vet vad som gäller. Se till att komma hem och se till att din Daddy mår bra och kan vara stolt över sin lydiga dotter som ser till att hålla daddy på gott humör och ser till att lyda mig i allt utan att trilskas och vara uppnosig.
Det kommer att bli så skönt för dig min dotter få landa i Daddys starka trygga armar.
Men du vet ju också att om du inte sköter dig som kommer Daddy att vara konsekvent sträng och allt du gör får naturligtvis direkta konsekvenser.
Daddy kan vara mycket krävande. Så förbered dig noga på att göra daddy nöjd och tillfredställd på alla sätt. Verkligen alla sätt!
Just nu känner Daddy sig frustrerad och ganska irriterad. Så Daddy är lite extra tuff att hålla nöjd för dig är jag rädd.
Du behöver verkligen vara på tå och beredd att ta imot Daddy's kiss i din mun och svälja duktigt som den lydiga fina dotter du är. Visst det kan kännas tufft och orättvist. Men du vet ju att är du bara Daddy's lydiga fina dotter så blir du belönad med härlig njutning på det där härliga sättet som du bara älskar.
Du ska veta att Daddy också kommer att vara lyhörd för vad du, min dotter själv känner att du behöver lära dig. Hur sjukt det än verkar vara när du tänker på det, våga be Daddy att hjälpa dig.
Det kommer alltid att löna sig att vara en lydig, följsam dotter som alltid gör som hon blir tillsagd. Daddy kan ibland belöna dig om du är riktigt, riktigt duktig och lydig.
Så se nu till att ge dig tillkänna. Du vet ju att Daddy väntar på dig.
Din DA
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.