Ni som vill använda min mun som fitta att tömma i.

Endast för dig med tidigare erfarenhet tack.
Söker er med kuk som vill lägga sin sats i min mun genom att framför mig dra tillbaka förhuden och tala om att nu ska du spruta mig i munnen och att jag måste svälja allt och sen lägga ollonet på min tunga eller direkt i munnen och börja pumpa din varma sperma rakt in i min mun.
Och givetvis sväljer jag all sperma som jag alltid gjort men gillar att du talar om för mig att du ska spruta mig full i munnen och att jag måste svälja utan att spilla något av det goda.
Träffar gärna någon som vill kolla på porr tillsammans också för jag har massor av saker att se och det är ju spännande om du är intresserad av att titta på på porr precis som mig.

Titta gärna i min dagbok för idéer och om ni är fler uppskattar jag det så länge ni är (helst rakade) renliga, friska till kropp och skäl och kan uppföra er men ni får gärna utbilda mig till att bli er perfekta spermaslyna som ställer upp då ni vill ha skönt, gärna tillsammans med andra om ni har kontroll på det och jag är den som tar emot

Ligger gärna underst och suger er medans ni suger mig om ni nu vill om vi nu kommer så långt men har gjort det förut med transor/män och det har fungerat bra.

Om ni blir fler så har jag en speciell spermatratt som är avlång där minst 4 kukar kan tömma samtidigt och filmas gärna om jag får ha simglasögon på samtidigt.

Bara friska, renliga, helst rakade men inget krav på rakat men hår i maten stör.

Även för dom som vill ha en stund i bilen där ag suger av er och sväljer all sperma sökes då jag gjort det förut och tycker det fungerar bra om ni är nyduschade och helst rakade, spermastinna då suger jag er ren efteråt så ni kan stoppa in paketet igen.

Tänk på att jag har KIK för snabbare kontakt.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.