Söker ni extra man? På besök V39

På besök i Hävla V39 25-29/9, mån-fre. Finns det något par som skulle vilja hitta på nått härligt en kväll?
Antingen på mitt hotell eller hos er, har inga problem att köra en bit.

Söker ni efter en seriös man till någon form av härlig upplevelse eller specifikt scenario? Eller kanske för härligt återkommande trekanter?
Kanske finns de något par som har en fantasi de vill prova och behöver en bra man till det. Som faktiskt dyker upp när man bestämt nått!
Är öppen för förslag på upplägg och tänker att jag kan hjälpa er på ett bra sätt att uppnå de ni vill. Vet av erfarenhet hur svårt det kan vara att hitta en bra man till sina fantasier, speciellt om man har specifika scenarion man vill göra.

Har tillsammans med min fru varit swingers i några år nu, så är ganska erfaren, lugn och trygg av de flesta upplägg. Vi är med på detta båda två, och har inga problem att verifiera detta om så önskas! Gillar grejen att "hjälpa" andra, även när det är bara jag (mannen) som åker iväg. Ger oss båda en härlig grej i slutändan. Gillar att känna att man ger en upphetsning till båda i paret man träffar. Säkert lite för att jag kan relarera till hur det ger oss en sån underbar upphetsning, när vi är paret i trekanten/cockold/hotwife upplevelsen. När man väl lyckas hitta en bra man till det.
Är en lugn, intelligent, trevlig, ödmjuk och väldigt enkel man att ha och göra med och självklart respektfull mot er som par.
Är alltid ren och fräsch, testar mig regelbundet och är steriliserad. Skulle definiera mig själv som situationssexuell
Har inga problem att åka en bit för träff.

Kramar
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.