NJUTNING! till er som PAR - MAN exklusivt för ER / Fantasier

Kanske är du just er två jag söker? Ni har här en välartikulerad, trevlig och social man med ett ordnat liv. Viss erfarenhet av att träffa par men det är över tio år sedan sist.


Ni kommer få en lång 190cm, social, renlig och trevlig MAN. Se gärna mina bilder - rätt anonyma såklart, men bakom finns en härlig och vanlig man som vill bli er tredje i sängen. Jag söker ett par (gärna med återkommande träffar om allt känns rätt – men inget krav) som vill krydda livet med det där lilla extra – kanske har ni några fantasier ni som aldrig riktigt blivit av?


Vad jag önskar tillföra och göra för KVINNAN... (längst ner i annonsen står några fantasier också..) Ensam eller tillsammans med mannen så har vi kvinnan i centrum....


En härlig pratstund innan, möjlighet för oss tre att bli upphetsade. Sen känslan av när kläderna åker av och vi alla tre går in i "sex- mode". Kanske har ni låtit mig förstå vad kvinnan älskar att få, och vad vi killar kan göra för henne? Jag vill titta frun djupt in i ögonen och smeker henne på ställen där hon vet att hon är extra känslig. Frun suger girigt någon av oss medan hon får känna smekningar på brösten och "pustningar!" i hennes öra... det kittlas och lusten vaknar med pirr i hela kroppen. Hennes härliga bröst.. hon känner hur brösten styvnar vi suger och biter lite lätt. Äntligen! känner hon hur hennes upphetsning, kåthet som hon längtat så efter stegrar... när någon av våra tungor spelar som en virtuos i, på, och för henne.


Händer letar sig lång ner mellan hennes lår och sakta, sakta märker hon hur vi för upp den mot hennes härliga fitta. Vi kan nästan känna hur värmen från hennes blöta grotta slår emot oss och vi känner hennes fukt, ånga och kåtlukt.. Hon vill att vi rör henne DÄR.. men vi väntar lite, inte än. Hennes andetag går fortare och fortare.Hennes kåthet speglas i ansiktet och vi hör hur hon stönar!. NU! nuddar vi hennes så blöta fitta.. hon känner hur vi masserar henne och för in fingrarna för att fånga upp lite av all hennes varma saft. Hon älskar känslan! när någon av oss använder fittsaften för att massera hennes klitoris. Hennes kåthet bara blir starkare och starkare. Jag (Anders) kan inte hålla mig! Hon känner nu hur jag vinklar min tunga som ett "V" och för in den i hennes härliga grotta, hon märker hur jag slickar i mig av hennes smetiga, härliga flödande saft. Hon särar dina ben ännu mer - för jag blir så kåt av att få dia hennes fittsaft. Tungan rör sig inne i henne samtidigt som mina fingrar spelar symfoni med hennes klitoris.. min andra hand masserar/nyper dina bröst och hittar ett tempo som är synkat med hela henne. Hon suger nu sin man frenetiskt samtidigt som min tunga når hennes klitta och fingrarna (så många hon vill) bearbetar fittans insida. Hela hon vibrerar nu av vällust och rytmiska stön. Hon upplever mig gå från kåt till att se hur ett ett djuriskt beteende börjar formas. Hennes synfält är helt upptaget av något hon längtat så efter! synen av TVÅ MÄN som T A R henne fullt ut! Glädjen över att snart få komma byts mot ilska när vi tvärt pausar.. Vi män ger oss nu hän andra känsliga delar av hennes kropp. Det pirrar men hon bönar och ber att vi ska fortsätta med fittan. Till slut när hon inte kan stå ut längre.. så känner hon hennes mans tunga mot hennes stora, svullna klitta Ahh så SKÖNT!!. Tungans strävhet kåt- kittlar när den löper upp och ner, snabbare och snabbare.. Fingrarna nu inuti henne.. NU!! känner hon sin ORGASM - ÅH så HÄRLIGT! - hennes kropp krampar och hon trycker bort dig från hennes sköte..


Våra "verktyg", "don" härliga stenhårda KUKAR står nu helt till hennes förfogande - hon får göra vad hon vill med dom! Kanske är hon bara så slut.. att VI istället låter henne få känna massor med "stock" i olika ställningar, sätt och tempon. Hon får uppleva TVÅ MÄNS kukar. Ena kuken färdas från hennes öppning så låångt in i henne man kan komma och tillbaka, snabbare och snabbare..känslan helt uppfylld, två män! Åhh! Hon ser å hör hur vi njuter av henne, tar för mig och använder henne. Känn känslan nu! Den överväldigande känslan av.. skapar en ny orgasm i henne. Ett crescendo.Det gör ont i hennes öron när hon hör båda MÄNNENS avslutande STÖN! Åh! känslan, värmen hon känner när en kuk rytmiskt, gång på, PUMPAR in all säd i henne! kaskaderna träffar hennes allra innersta vägg i livmodern. Samtidigt som detta sker, så PUMPAR den andre mannen ut all varm sperma över hela henne. Alla våra tre själar, kroppar är nu så avslappnade och varvar ner i ett välbefinnande. Vi fnissar lite, stunden är där när vi kan prata om allt möjligt. Finns orken, så avlutar vi med lite härligt efterspel, ömhet och närhet till kvinnan :)


Då till mina och ERA fantasier....


Min fantasi som jag vill göra verklighet med ER:


Hemma hos er eller i naturen. Ni ger mig en adress och tidpunkt. Ni lämnar dörren öppen på klockslaget, allt är nedsläckt och jag hittar mig fram till ert sovrum. Där ligger ni båda nakna, eller kvinnan naken och mannen bunden i en stol (i så fall för att retas med honom – ni bestämmer). Vi (eller jag) ger kvinnan en f a n t a s t i s k stund (läs nedan). Till sist så tömmer jag allt inuti henne. Utan ett ord lämnar jag sovrummet och er bostad.


ER fantasi som NI vill göra verklighet med MIG:


Ni bestämmer, skriv vad ni vill göra! Skriv några rader eller så kan vi prata om det när vi ses.


!!! Skall vi skapa denna njutning för varandra SNART? Svara på annonsen! / Anders !!!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.