Återkommande

Är ni ett par som söker en extra man men sexuellt inslag då och då? Se hit :)

Jag letar efter ett par där fokus är på kvinnan (är ej bi-sexuell, så fokus på kvinnan) och skulle vilja få till någonting mer långsiktigt om vi trivs bra ihop, allt blir så mycket bättre då. Varför jag söker ett par är för att jag gillar tanken på att få hjälpa till och ta hand om kvinnan tillsammans (dubbel-njutning för henne ;)) och är även öppen för solo träffar ibland också. Det hade varit skönt att hitta något återkommande så man kan få till spontana och planerade träffar och är även öppen för att "hänga" en del vanligt också.

Vad kan ni förvänta er av mig?
Jag är en lättsam och social man som har lätt att föra mig. Är respektfull, lyhörd och har definitivt både fötterna på jorden :)

Jag har erfarenhet från trekant/fyrkant (singlar) och även varit med ett par ett par gånger tidigare och det är det som är väckt intresset lite mer. Jag förstår tydligt att jag är inbjuden som en extra part och respekterar det. Är öppen för att träffa några som vill testa detta för första gången också är flexibel i hur vi vill göra.

Skriv några rader så tar vi det därifrån :)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.