Söker aktiv som gillar en ug i nylons, klackar, korsett mm.

Gillar långa och storkukade män när jag är sissy... Söker seriösa, kåta, mogna män som vill sätta på en crossdresser, kan tänka mej träffa en man som vet vad han vill (kanske fler beroende på vilka som är med och vad dom vill). Kan tänka mej aktiva män eller andra CD/trans som är aktiva, jag är bara passiv.

Planering gäller. Nylonlovers med stora kukar har företräde och aktiva CD/trans är underbara! :-)

Det är främst kvällar jag gillar ha träff på men det kan finnas möjlighet dagtid också, vid en träff är jag omklädd och sminkad och vill uppleva att vara nylonslampa och "tvingas" ta kuk fram och bak. Extra häftigt om det går att arrangera sex utomhus, aldrig fått det men vill. Vill även ha sex på fler, ny på det men vill. Kan tänka mej att jag och en CD/trans får kuk bredvid varann och blir gärna påsatt av CD/trans.

Söker normala, fräscha, friska, diskreta mogna män som kan föra sej och gillar en slampa som mej! Den jag träffar ska kunna uppföra sej, det gäller redan vid första kontakt här. Hjärnan är ett sexuellt organ som behöver stimuleras.

Om du känner att du vill svara, tänk efter och svara bra! Viktigt med kommunikation, kanske inte svarar om det bara kommer "vill du ses" och särskilt inte om det är från nån med tom profil! Det jag har lärt mej är att en tom profil är ett tecken på nåt...

Använder inte kik eller skype, men byter gärna bilder på mail. Bjuder inte hem, men kommer kunna ordna plats om några veckor och kan då bjuda in för träffar. Men det ska vara med känsla, vi lär känna varann här och på mail innan träff, är intresserad av ensamma aktiva män, sex på fler och även av trevliga och sexiga sissys! :-)

Det kan alltså vara olika orter i annonser och i profil, och alla kan stämma. Utesluter inte att bli tagen av 3-4 storkukade...
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.