Vill du bli min lilla hemlighet?

Halloj där!

Som rubriken lyder så söker jag någon trevlig & härlig människa som skulle vilja bli min lilla hemlighet. Med det menar jag att det bara är du & jag som vet om att vi ens känner varandra. Diskret & enkelt så att säga. Jag är vers men har inget problem med att dominera då jag tycker om det med. Hade gärna hittat en söt liten tjej som jag kan sätta i den minsta kukburen möjligt & sedan ta nycklarna till & sedan aldrig ge tillbaka dem. Det är sådan jag är utifall jag är dominant, då är det mitt ord som gäller & du bör finna nöje i att inte ha någon talan. Men du behöver inte oroa dig, jag är en väldigt passionerad & kärleksfull människa också.Om det låter som något för dig så bör du höra av dig, du kommer inte att ångra dig.

Personen jag söker får hemskt gärna vara ung eller i liknande ålder, ha väldigt kvinnliga eller feminina drag då jag tänder på det, ha liknande intressen som mig & vara lite flexibel på alla sätt möjliga. Är du undergiven så kommer jag att ta väl hand om dig men då sker allt på mina villkor.

Bor i villa med min fru, med många tomma rum. Du kommer att kunna hälsa på under dagtid då jag arbetar hemifrån med mitt företag. Vem vet, sköter du dig kanske det finns en chans att bli anställd som min sekreterare/assistent.

//Kossacken
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.