Ett orimligt önskemål

Okej. Jag vet att jag efterfrågar något väldigt specifikt och att jag har många önskemål gällande den snubben jag eventuellt träffar. Ni behöver inte vara oroliga, jag förväntar mig inte att någon här kommer stämma in på allt. Flera av er som läser kommer säkert känna er bortsållade vid någon punkt i texten, och om ni då väljer att sluta läsa och sedan blocka mig, då önskar jag er lycka till på er egna jakt. Om ni ändå fortsätter läsa så kommer (hehe, kommer) ni antagligen fram till att den grejen som inte stämmer in på just dig inte var så farlig trots allt. Men jag slänger fram min dröm ändå, så får vi se hur nära jag kan komma. (Hehe)

(Jag är medveten om att mycket i den här texten låter drygt, men jag är både snäll och trevlig. Jag lovar.)

Jag vill ha den perfekta träffen. Jag vill känna mig ny, spännande och fascinerande, och jag gissar att många av männen här längtar efter samma sak. Ni vet den där känslan av att träffa någon för en öl, man sätter sig ner och pratar och nästa gång man tittar på klockan har det gått fyra timmar utan att man har märkt det, för att människan man pratar med är så intressant och intresserad. En sån där kväll som slutar med att man åker hem tillsammans utan att ens behöva diskutera det innan eftersom det bara känns som den enda logiska fortsättningen på kvällen. Detta följs av dynamiskt och roligt sex (det är en hint till er tysta plankor att antingen steppa upp ert game eller prata med någon annan än mig), tills man somnar lyckligt nyknullad. Dagen efter säger man farväl av varandra på ett civiliserat och vuxet sätt, varefter de två personerna fortsätter på sina separata vägar genom livet, nöjda med att ha ett trevligt minne från den där hösthelgen.

För att vara tydlig: den perfekta träffen betyder inte att den måste innehålla en dyr middag eller att jag måste känna mig bortskämd. Om något tar jag hellre motsatsen. Jag sitter hellre i jeans och linne på någon liten kvarterskrog och pratar bort timmarna, än drar på mig obehagliga klackskor och stela kläder för att försöka imponera på någon som är av åsikten att dyrt=bra.

Och om jag ändå bara listar orimliga saker som kommer alienera nästan alla människor här så kan jag lika gärna lägga in en till: om ditt galleri bara är dickpics och en vältränad bröstkorg så jobbar du automatiskt i uppförsbacke. Du är säkert skitsnygg och supertrevlig, men att enbart lägga upp bilder som helt saknar personlighet vinner varken du eller jag på. Lite mer variation än så, tack.

I syfte att förekomma de vanligaste och mest irriterande frågorna: ja, jag är gift. Ja, min man är fullt medveten om att jag träffar andra människor. Ja, jag får ”tillräckligt” hemma. Nej, jag är inte otrogen.

Om du har kommit (hehe) så här långt och fortfarande inte tycker att jag är den drygaste människan i hela världen, då är oddsen bra att det är just du som kommer fånga min uppmärksamhet. Så skriv! :D

(En sista parentes, bara för att.)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.