Intresserad av en egen docka/slav? (Feminisering/Ds)

Är du en dominant tjej som är insatt i BDSM eller nyfiken på att utforska din dominanta sida? Har själv några tidigare erfarenheter som submissiv, mest kortvarigt eller enstaka sessions, och jag skulle vilja träffa någon för ett mer långvarigt ägarinna/slav-förhållande med regelbundna träffar och sessions där jag får chansen att passa upp på dina behov och uppfylla dina önskemål. Är du intresserad av sissifiering, förnedring bl a typ att sminka/dolla upp din slav, verbalt/psykologiskt förnedra dem, queening/facesitting, chastity, och roleplay rent allmänt så tror jag vi skulle klicka extra bra. Har inget emot en viss ålderskillnad så drar ingen hård övre gräns när det gäller det.

Som du ser i mina bilder så har jag tillgång till en del saker redan, så om du är nyfiken på något finns chansen att jag kan tillgodose det. Att allt sker säkert och att man litar på varandra är prio för mig (typ safeword o så), och tror det blir bäst när man träffar någon långvarigt och regelbundet. Jag finns väldigt nära till stan och har möjlighet att hosta hos mig om det önskas.

Om du tycker att det låter spännande så längtar jag att höra från dig här på BC så kan vi snacka vidare om hur vi vill göra.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.