Sexigt och trevligt par nu på lördag

Vi är ett trevligt och mycket sexuellt par som nyligen börjat busa med andra. Och vi tycker båda att det är väldigt spännande, sexigt, skönt och kul att vara fler som har sex tillsammans. Hon har upptäckt att hon gillar både tjejer och killar. Med rätt människor är vi öppna för att det mesta kan hända utom direkt sex mellan killarna. Vi är lediga och sugna på att träffa andra nu på lördag den 10 juni. Tjejsex och partnerbyte är en självklarhet för oss. Vi ser båda bra ut och bryr oss om våra kroppar. Hon har länge haft en fantasi att klä upp sig i punkiga och utmanande kläder. Vilket betyder porrigt och sexigt klädd i nätstrumpor, extremt kort kjol som visar hennes långa sexiga ben, trasigt linne med stora säkerhetsnålar, hårt och mörkt sminkad, nithalsband, läderunderkläder och läderboots (se en av bilderna). Detta kommer hon att göra på lördag och vill vi tillsammans sexuellt utmana ett likasinnat par. Han kommer att klä sig i samma stil med snygg och sexig outfit. Och skulle vi tillsammans vilja bjuda in ett tredje par så är det något vi aldrig upplevt. Men vi tänder båda också mycket på den tanken.

Vi bor centralt i en stor lägenhet nära centralstationen. Så om man inte vill köra bil så är det enkelt att ta tåget. Och det finns möjlighet att sova över om man vill.

Ni som svarar gör det med en beskrivning, fåordiga går bort. Vi har kik där vi gärna skriver vidare. Men vi är inga bildbytare med ansiktsbilder. Med rätt par kan det bli en fantastisk kväll och natt. Vi tänder inte på överviktiga. Hör av er så berättar vi mer. Men inte en massa tjat om bildbytande i all evighet på kik. Då tröttnar vi. Vi vill att ett möte hemma hos oss ska vara enkelt och roligt. Låt oss ta ett glas vin tillsammans och ha en underbar kväll och natt med massor av gränslös sex...

Och skulle det av en händelse vara någon/några som är fotbollsintresserade så kommer Champions League finalen finnas att titta på, om man vill. Annars så går det alldeles utmärkt för vår del att i början av kvällen kombinera fotbollen med sex... :-)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.