Jag söker en ug tjej/kvinna som gillar kinky,smisk,wet & mer

Jag söker en undergiven tjej/kvinna som är oerfaren eller erfaren men som behöver en erfaren,säker,trygg,seriös,lugn Dominant man som tar hand om henne med fast hand som lär och fostrar henne .
Är du oerfaren men vill utveckla din undergivna sida prova/lära dig mera eller om du är erfaren och vill prova/lära mera något nytt som Smisk,Pisk,Ageplay,Gammaldags uppfostran,Bondage,Bröstbondage,Hårda tag ,smärta,Figging,Åldersskillnad,DD/lg,Wet,Blöja,Analt,Rollspel,Kinky,Perverst,Deepthroat,Fist,Töjning,PsykiskDominans,Diciplin,Förnedring Fysiskt/verbalt och mera så är det inga hinder .
Men inga krav på att du skall gilla eller vilja vara med om allt jag har listat här .
Det är upp till dig själv vad du vill och vågar prova/lära mera .
Får du fontän/sprutorgasm eller vill du lära dig och uppleva att få en sådan orgasm så är det inga problem .
Är du oerfaren men nyfiken på analsex vill lära dig mera lära dig njuta av det och att få uppleva analorgasm kanske gillar du att bli fistad eller vill du även lära dig och få uppleva att bli fistad kanske gillar du att få orgasm genom stimulans av dinna bröst/bröstvårtor eller så vill du uppleva lära dig att få sådana orgasmer du kanske vill lära dig att få orgasm på andra sätt också .
Du kanske gillar att få smisk gammaldags uppfostran rollspel kanske gillar du att vara en liten som behöver en fast hand som tar hand om dig .
Du kanske gillar wet och kisslekar och att ha blöja eller så är du nyfiken på detta med blöja och wet och vill lära/prova mera .
Har du barn eller är gravid så är det inga hinder .
Din ålder och ditt utseende är inte det mest relevanta utan mera hu du är som person och om kemin stämmer och framförallt om du är ärlig och seriös och verkligen vill detta med att vara undergiven är nyfiken och vill prova/lära dig mer .
Jag har varken KIk,skype eller liknande och andvänder inte chatten all kontakt sker här inne sedan om vi vill gå vidare kan vi fortsätta via vanlig mail via telefon och kanske träffas irl .
Vill du veta mera så läs dagboken eller fråga .
Det är inte farligt att fråga mig om något eller skriva och prata med mig .
Jag är hetero och söker enbart en tjej/kvinna .
Jag är INTE intreserad av varken män/killar eller par som är hetero,bi,homo eller något annat försök att axeptera det och sök vidare .
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.