Söker en kvinna som gillar hårda tag!

Jag söker dig som älskar gillar hårda tag och gillar att bli dominerad i sängen. En älskar att bli knullad hårt och länge och som gillar att bli omhändertagen ömt och mjukt efteråt. Där jag kysser dig, kramar dig och tar dig i min famn. Gillar att retas, långa förspel. Det ska vara hett, svettigt, passionerat.

Jag är en hårdhänt, erfaren, kinky, dominant man som söker en undergiven tjej för hårt, svettigt, passionerat sex. Jag vill erövra dig i sängen, ta dig hårt och länge. Jag vill smiska, piska, binda dig, dra dig i håret. Jag vill använda, utnyttja och dominera dig för min njutning och mest din njutning. Jag har få gränser men gör ingenting som har med blod, bajs, scat eller våld att göra. Jag gillar verbal och fyskiskt dominans.

Som person är jag glad, trevlig, social, passionerad, bestämd, med mycket humor och ett gott hjärta. Jag jobbar med ett jobb som jag stortrivs med, älskar film, foto, fotboll, resor, promenader, fester. Jag söker en pratglad och äventyrlig kvinna som är mycket undergiven i sängen och älskar att bli dominerad i sovrummet. Vi ska kunna umgås utanför sängen också.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.